Jag testar krämnyhet från Medik8

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har länge använt både olika serum och rengöringar från brittiska Medik8. Nu har jag för första gången testat en ansiktskräm från märket.

Vårnyhet med primerkänsla för alla hudtyper

Medik8 Total Moisture Daily Facial Cream lanserades för drygt en månad sedan och är något så smidigt som en fuktkräm för alla hudtyper. Den går att använda både morgon och kväll.

Nyheten Medik8 Total Moisture Daily Facial Cream.

Den tjocka krämen är doftlös. Även om krämen är tjock, går den in i huden på under en minut — åtminstone i min torra och känsliga hud. Medik8 Total Moisture Daily Facial Cream ska inte ge en oljig känsla, men jag tycker ändå att ytan känns lite vattenavstötande. Jag gillar det, för det ger en primerkänsla som får makeupen att sitta bra.

Återfuktar och stärker

Medik8 Total Moisture Daily Facial Cream är som sagt en kräm med fokus på fukt. Den innehåller flerviktshyaluronsyra, ceramider, lipider och prebiotisk peptid. Förutom att hålla huden återfuktad, ska dessa ingredienser även stärka hudbarriären och skydda huden.

Krämen innehåller ingredienser som återfuktar och stärker huden.

Jag gillar att krämen är en allt-i-ett-kräm. Visserligen kombinerar jag den med olika serum morgon och kväll, men det är smidigt att ha samma kräm morgon och kväll. Kanske fungerar den inte lika bra när det är vinter och kallt, men nu är det en god lösning.

Läs också:  Testar roskräm utan rosdoft

Opraktisk förpackning

Hade jag fått ändra på något, hade det varit förpackningen. En burk med skruvlock är opraktisk både att använda och att ha med sig i necessären. En smart sak är dock att det går att köpa refill till krämen, så burken behöver du bara köpa en gång. Jag hade också gärna tillfört doft för lite mer lyxkänsla — men det är ju en högst personlig preferens som inte alla delar.

Kanske inte den smidigaste förpackningen, men smart med refill.

Sammanfattningsvis är Medik8 Total Moisture Daily Facial Cream en pålitlig fuktkräm som många kan använda. Här och här kan du köpa den.

5 5 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

4
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x