Dermalogica — Biolumin C – Eye Serum

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Fint ögonserum med något uppstramande effekt

Detta är ett serum för dig som vill fokusera lite extra på den tunnare huden runt ögonen. För dig som vill strama upp huden lite och boosta med både fukt och lyster kan Dermalogica Biolumin C - Eye Serum vara helt rätt produkt. 

Dermalogica Biolumin C - Eye Serum är ett bra serum för dig med fokus på lyster, jämn hudstruktur och återfuktning. Du hittar i detta fina serum bland andra följande verksamma ingredienser: C-vitaminkomplex som förbättrar hudens naturliga försvarsmekanismer mot oxidation, palmitoyl tripeptid-5, en aktiv peptid som är specialframtagen för att stärka kollagena fibrer, arjun, som reducerar svullnad och förbättrar hudens elasticitet samt skyddar mot skador från fria radikaler, mikroalgextrakt, som stimulerar cellförnyelse och reducerar fina linjer och motverkar hyperpigmenteing, samt papain, ett enzym som skonsamt exfolierar bort döda hudceller och förbättrar struktur samt lyster. 

Jag som har testat produkten är 48 år gammal. Jag har fetare T-zon, med torrare partier i pannan och på kinderna. På näsan och hakan har jag förstorade porer och runt käklinjen och munnen har jag acneärr och spår av perioral dermatit. Jag har flammig hudton och ytliga kapillärer. Min hudvård fokuserar på anti-age och fukt. Jag slarvar aldrig med rengöring, fukt eller nattmask. I perioder använder jag aktivare ingredienser såsom niacinamid, retinol och syror för peelingeffekt. Min hud är van vid att använda olika produkter och håller sig ok så länge jag inte använder för starka produkter, då kan den blossa upp och reagera. Jag har svårare för starkt parfymerade produkter.

Jag har använt Dermalogica Biolumin C - Eye Serum morgon och kväll i cirka 4 veckor. Min hud runt ögonen var vid start lite plufsig och hängig och mina ytliga torrhetsrynkor var väl synliga efter vintern (testperioden var mars-april). Efter att ha duttat på Dermalogica Biolumin C - Eye Serum dagligen i drygt två veckor tyckte jag att min hud under ögonen såg något förbättrad ut, lite mer lyster, kanske lite fastare. Efter 4 veckors regelbunden användning var huden något fastare, stramare och såg fräschare ut. Jag har tyvärr genetiskt mörka ringar under ögonen, jag ser alltså alltid lite sliten ut vad jag än gör. Detta är inget som något serum i världen kan råda på, men jag mån om att hålla denna del av ansiktet återfuktat och smidigt. Och det kan jag med Dermalogica Biolumin C - Eye Serum. Slutresultatet efter cirka 4 veckors regelbunden användning är en hud med förbättrad lyster och fasthet. De ytligare torrhetsrynkorna är smidigare och helhetsintrycket är fräschare. Det är ingen mirakelkur, men det är ett riktigt bra, återfuktande och uppstramande serum som ger resultat över tid. 

Serumet kommer i plasttub med skruvlock och innehåller 15 ml. 

Information

RIKTPRIS: 795 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Ögonkräm
Hudtyp: Alla
Varumärke: Dermalogica

Mest lästa