Scholl – Velvet Smooth Elektrisk Fotfil

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Smidig fotfil som filar utan besvär

Denna härliga fotfil från Scholl är elektrisk och ska göra fötterna fina och lena utan större ansträngning. Inga mer jobbiga filningar, denna har nämligen ett rörligt huvud som snurrar i två olika hastigheter, och tas lätt av och på för att exempelvis byta ut huvudet samt rengöra. I utbudet finns en hel del olika filhuvuden för olika syften, med just denna medföljer förutom den traditionella, något grövre filen med diamantkristaller även en exfolieringsborste som även ger massage åt underben och fötter. Jag som testar denna är 30 år och har en del förhårdnader och mindre hälsprickor att ta itu med. 

Scholl Velvet Smooth Elektrisk Fotfil drivs av AA-batterier och är blå i sitt utförande, den är dock p g a batterierna något tung att hålla i. Dock vill jag verkligen anmärka på själva förpackningen "från butik". Denna var nästintill omöjlig att öppna och det var nära att jag gav upp några gånger. Det var otroligt svårt att öppna och jag önskar verkligen att de kunde lösa detta på något annat sätt, för här hade inte ens Houdini kunnat ta sig in. Bortsett från detta som gör att jag skulle dra mig för ett eventuellt köp i framtiden (faktiskt enbart därför!) så är fotfilen otroligt smidig och ger ett fint resultat fort. Det tar lite tid att vänja sig och eftersom huvudet snurrar på rätt bra så tar den också bort mer, viktigt att ha i åtanke sådär i början så att man inte får ont för att det har filats bort för mycket.

Jag upplever att Scholl Velvet Smooth Elektrisk Fotfil är mycket användarvänlig, smidig och praktisk, efter en lång dag vill man inte gärna stå och fila fötterna. Med denna kan fötterna bli prio ett även för dig som lätt bortser från fotvården och glömmer bort allt fossingarna får utstå! Eftersom det är så lätt och roligt och tillför någonting nytt är denna produkt någonting jag varmt rekommenderar alla som vill ha ett nytt och smidigt sätt att utföra (eller införa!) sin fotvårdsrutin med.

Information

RIKTPRIS: 349 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hudtyp: Alla
Varumärke: Scholl

Mest lästa