Tash Sisterhood – Prep BHA Cleanser

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Kvinnlig handlingskraft med manlig doft

Det här är en intressant rengöring jag har fått i min hand: Tash Sisterhood Prep BHA Cleanser ät ett märke som jag aldrig hört om tidigare och ord som BHA väcker genast mitt intresse!

Jag får läsa på lite om märket och det visar sig vara ett svenskt märke som föddes ur ett holistiskt tankesätt baserat på tre kärnvärden: kvinnlig empowerment, hållbarhet samt det som kallas "inifrån och ut, utifrån och in"-approach till hälsa. Produkterna är veganska och NATRUE-certifierade. De är producerade av etiskt och lokalt odlade råvaror. I mina öron låter detta helt fantastiskt och jag vill hänga med på tåget!

Tash Sisterhood Prep BHA Cleanser är en multifunktionell pH-balanserad rengöring med djupverkande salicylsyra. Det är en genomskinlig gel som är lätt att applicera på lätt fuktad hud.

Döm om min förvåning när denna ”sisterhood”-produkt doftar manligt. Inte mig emot och med det sagt tycker jag att produkten absolut passar både män och kvinnor.

Jag är 45+ och tänker att det kanske är en rengöring för yngre hud med lite fler akneproblem, men även jag är i behov av porerna ska se mindre ut och av att återfukta huden.

Rengöringen löddrar inte och den tar inte bort makeup, så du behöver någon form av ”prep” för makeupborttagning. 

Den ger en mycket jämn och slät känsla i ansiktet, men jag känner mig inte återfuktad – snarare stram. BHA-syra har visad effekt på att lösa upp talg och fett och minimera synligheten av porer, men då det ligger i rengöring kan man ifrågasätta nyttan eftersom produkten är så kort tid på huden. Tanken är att man ska återapplicera en liten mängd för effekt hela dagen eller natten. Känns lite märkligt att göra så och jag vet inte riktigt om tanken är att ersätta något serum innan dag- eller nattkräm. 
 
Tash Sisterhood Prep BHA Cleanser 125 ml kostar 295 kr. Jag tycker att det är ett rimligt pris för en rengöring av den här sorten och jag är nyfiken på fler av deras produkter.

Jag är inte helt nöjd med produkten men tror att den har potential för mer, särskilt i kombination med sin armé av systerprodukter. Därför ger jag Tash Sisterhood Prep BHA Cleanser en trea i betyg.

Information

RIKTPRIS: 295 kr

Mest lästa