Bigelius Skincare — Moisturizing Facial Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Nytt svenskt märke i snygg förpackning

Bigelius Skincare är ett nytt svenskt märke som skapat produkter som ska skydda huden mot luftföroreningar. Jag blev nyfiken på att veta mer om märket och efter en snabb googling läser jag att det startades av Henrik Bigelius, som efter att han flyttat till Peking fått problem med huden på grund av just luftföroreningar.

Bigelius Skincare Moisturizing Facial Cream är en unisexprodukt som ska passa personer med normal till torr hy. Som 44-åring har jag fått stora problem med min hud, och de senaste månaderna har den varit och är fortfarande fruktansvärt yttorr. 

Fuktkrämen jag testat är formulerad med hyaluronsyra och sackaridkomplex som ska återfukta huden och återställa naturliga fuktnivåer. Den innehåller även gurkmeja-extrakt som ska minska rynkor och förhindra för tidigt åldrande. 

Bigelius Skincare Moisturizing Facial Cream kommer i snygg och stilren plastflaska med pump på 100 ml. Den har en lite manlig doft, som jag inte riktigt kan identifiera men tycker är helt okej. En rolig detalj i mitt tycke är den svenska flaggan på baksidan av flaskan. 

Första gången jag testade krämen så använde jag den till natten, men jag tycker inte att den är tillräckligt återfuktande. Till natten vill jag gärna ha något mer vårdande och fuktgivande, så jag testar istället att använda den på dagen för att se om den passar bättre då. Jag använder den tillsammans med ett fuktserum från Apolosophy samt foundation från Lumene. Inte ens då är den tillräcklig för min hud.

Jag ville så gärna tycka om den här produkten, men den är för dyr för det medelmåttiga resultatet.

Information

RIKTPRIS: 435 kr

Mest lästa