Nivea — Naturally Good Aloe Body Lotion

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Återfuktande bodylotion med lätt konsistens och naturligt innehåll

Jag som testar Nivea Naturally Good Aloe Body Lotion är 31 år och har ofta lite torr hud på kroppen, speciellt vintertid. Min hud påverkas väldigt lätt av svängningar i temperaturen och det är viktigt för mig att hitta en bodylotion som återfuktar på djupet. Jag gillar bodylotions som absorberas snabbt och gör huden mjuk och återfuktad.
 
Niveas senaste produktserie för ansikte och kropp, Naturally Good, fokuserar på naturliga ingredienser och hållbarhet. Produkterna innehåller höga andelar av naturliga ingredienser och förpackningarna är återvinningsbara och framtagna med mindre plast än Niveas övriga förpackningar. 

Nivea Naturally Good Aloe Body Lotion innehåller bland annat glycerin och ekologisk aloe vera, kända för att återfukta huden. Innehållet består till 98% av naturliga ingredienser och utlovar återfuktning i upp till 48 timmar för normal till torr hud.
 
Jag har använt Nivea Naturally Good Aloe Body Lotion mer eller mindre dagligen i flera veckor. Jag har applicerat produkten efter dusch, ibland på morgonen och ibland på kvällen. Formulan är lätt och behaglig att applicera. Produkten absorberas snabbt och ger en återfuktad och mjuk känsla på huden som inte kladdar.

Nivea Naturally Good Aloe Body Lotion doftar fräscht och naturligt av aloe vera. Doften lägger sig ganska fort och krockar således inte med parfym, vilket är ett plus vid användning dagtid.  
 
Nivea Naturally Good Aloe Body Lotion gör det som utlovas, återfuktar huden i upp till 48 timmar, men inte så mycket mer än så. Min något torra hy har tillfälligt lindrats, men jag har absolut inte blivit av med torrheten. Nivea Naturally Good Aloe Body Lotion är en bra bodylotion i budgetklassen. Den är en bra bodylotion sommartid eftersom den är lätt i konsistensen, innehåller naturliga ingredienser, absorberas snabbt och har en diskret och naturlig doft.

Information

RIKTPRIS: 79 kr

Mest lästa