Noughty Haircare — Scalp Soothing Tonic

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

En produkt som funkar mot kliande hårbotten

Jag har testat Noughty Haircare Scalp Soothing Tonic som ska lugna en irriterad och kliande hårbotten. Den innehåller lugnande bisabolol och veteextrakt och är helt vegansk. Det är en produkt som appliceras efter dusch och som ska lämnas i hårbotten. 

Jag är 34 år och har blondslingat, tjockt hår och har av och till haft problem med irriterad hårbotten. Under testperioden råkade jag ha en rätt så bra period med min hårbotten och jag har inte känt av så mycket kliande eller irritation. Jag brukar tvätta håret tre gånger i veckan och efter tvätt använder jag oftast Uniq One All-in-One Hair Treatment.

Noughty Haircare Scalp Soothing Tonic kommer i en lila, liten tub med svart text och med en rätt plottrig etikett. Förpackningen innehåller 75 milliliter. 

När man använder produkten ska man dela in håret i sektioner så att man enklare kan sprida ut den jämnt. Sen ska man sätta flaskans munstycke mot hårbotten och applicera 1–2 droppar mot skalpen i varje sektion och massera in men inte skölja ur.

Jag tycker att produkten är skön och behaglig mot hårbotten under användning. Den doftar ingenting och påverkar inte den rena känslan efter att jag tvättat håret. Under testperioden har jag använt produkten tre gånger i veckan och hårbotten har aldrig kliat. Jag kommer fortsätta att använda den när jag har värre perioder av kliande i hårbotten. Jag ger Noughty Haircare Scalp Soothing Tonic en trea. 

Information

RIKTPRIS: 149 kr

Mest lästa