Intimina – Balmy

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Intimkräm som tar bort klåda i underlivet

Jag har testat Intimina Balmy, en fuktgivande kräm med hyaluronsyra för underlivet. Den beskrivs som en intimkräm med lugnande och återfuktande egenskaper som lindrar vid besvär som torrhet, klåda eller irritation. Krämen innehåller även vårdande och mjukgörande naturliga oljor för ett välmående underliv. Jag ska erkänna att jag sällan använder anpassade krämer för underlivet, inte heller mer skonsamma duschkrämer – jag kör lite samma överallt. Under testperioden har jag varit gravid.

Jag som testar är 35 år och har inte haft särskilt mycket besvär i underlivet i mitt liv, tack och lov. Däremot tror jag att problem och besvär kan uppstå om man använder stark tvål, gör överdriven rakning eller brasiliansk vaxning ofta. Lite hår tror jag skyddar den känsliga delen så det har jag alltid haft. En annan sak som jag tror hjälper är att sova utan trosor och trosskydd på natten för att ”lufta” lite. Under graviditeten har det varit lite kli och klåda så därför är jag tacksam att jag fick testa den här intimkrämen.

Intimina Balmy kommer i en vit och rosa tub på 75 ml och är helt doftfri. Man behöver inte mycket kräm till det känsliga området utan det räcker med en liten klick. Jag tycker att krämen lugnar området direkt utan att kladda. Kliet försvinner direkt. Jag använder inte krämen varje dag utan har gjort det vid behov.

Jag ger Intimina Balmy en trea. Jag skulle behöva testa den i ett tillstånd då jag inte var gravid eller om jag får mer kraftiga besvär men det känns väldigt tryggt att ha den i badrumsskåpet.

Om du också vill ha den i badrumsskåpet så kan du köpa den bland annat här.

Information

RIKTPRIS: 149 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Intimvård
Hudtyp: Alla
Varumärke: Intimina

Mest lästa