Flyter dina krämer ovanpå i värmen? Testa detta!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Upplever du också att en del krämprodukter inte fungerar som vanligt just nu?

I ett badrum som ångar av värme är det inte alltid så enkelt för tjockare krämer att sjunka in i en varm och fuktig hud — istället ligger de bara och flyter på ytan. Då kan det vara bra med hudvård i en annan konsistens än fet kräm.

New Nordic Amazing Eye Cream med gelkänsla

New Nordic Amazing Eye Cream har en lätt konsistens med gelkänsla.

Därför har jag just öppnat ännu en burk med New Nordic Amazing Eye Cream. Denna ögonkräm har en lätt gelkräm-konsistens, som gör att den sjunker in i huden. Själva krämen är både återfuktande och åtstramande. Jag använder den gärna på ett lite större hudområde än bara själva ögonpartiet, framförallt om huden känns svullen.

New Nordic Amazing Eye Cream är örtbaserad och innehåller bland annat fuktbindaren hyaluronsyra och antioxidanten granatäpple. Man kan använda den både morgon och kväll, men kanske kan en torr eller lite äldre hud behöva en mer vårdande produkt nattetid. Som återfuktande dagkräm i värmen passar den mig alldeles utmärkt, även under makeup. New Nordic Amazing Eye Cream innehåller inte några uppljusande partiklar, så har man skuggor man vill täcka, får man komplettera med en concealer.

New Nordic Amazing Eye Cream funkar bra under smink — för kanske vill du komplettera den med concealer eller en ljusreflekterande produkt.

Funkar även som mask

För att riktigt dra nytta av den uppstramande effekten, använder jag ibland New Nordic Amazing Eye Cream som ögonmask. Då tar jag generöst med produkt och lägger under ögonen och ut mot tinningarna. Sedan låter jag krämen verka medan jag äter frukost och läser morgontidningarna. Efter någon timme eller två — det är ju semester — klappar jag in eventuellt överflöd av krämen i huden. Ögonpartiet är då både slätare och mer återfuktat än vanligt. Du kan köpa New Nordic Amazing Eye Cream här.

Jag använder den gärna som mask.

Gelkräm är verkligen en bra grej när huden är täckt av små fuktdroppar, som i ett ångande badrum en varm sommarmorgon. Det känns nästan som att fukten hjälper krämen, istället för motsatsen.

0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa