ECRU New York — Dry Shampoo

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lyxigt torrschampo som ger en mjuk volym och en fräsch känsla, till ett högt pris

Jag som har testat ECRU New York Dry Shampoo är 30 plus och använder torrschampo regelbundet. Jag har testat mänger av olika torrschampon och gillar produkter som är "torra"och inte känns i håret, samtidigt som de synligt och kännbart fräschar upp håret och ger en mjuk, naturlig volym. Jag använder torrschampo främst för att fräscha upp håret mellan schamponeringar men ibland även som stylingprodukt. Jag har långt, naturligt vågigt och blont hår.
 
ECRU New York Dry Shampoo marknadsförs som ett kraftfullt torrschampo i aerosolform som omedelbart rengör och fräschar upp håret i två steg. Produkten ska absorbera olja och lukt samtidigt som den ska ge håret volym och en nytvättad känsla. ECRU New York Dry Shampoo är berikad med träkol, aloe och kamomill som ska absorbera olja och lukt utan att torka ut hår eller hårbotten. Torrschampot levereras i en klassisk aerosolflaska och innehåller 70 milliliter produkt.
 
Jag har testat ECRU New York Dry Shampoo ett par gånger i veckan under drygt tre veckors tid, längre än så räckte tyvärr inte flaskan på 70 milliliter. Torrschampot har under testning använts i torrt hår och jag har benat upp håret, skakat flaskan rejält och sedan sprejat produkten i hårbotten på ungefär 20 centimeters avstånd. Efter applicering har jag väntat i ett par minuter innan jag har masserat in produkten med fingrarna och sedan borstat igenom håret från rötterna.

ECRU New York Dry Shampoo lämnar en tunn vit hinna i håret vid applicering, vilket jag gillar. Hinnan försvinner när produkten masseras in eller borstas ut i längderna. Torrschampot har en väldigt trevlig och fräsch doft, som påminner lite om kokos. Efter att ha applicerat ECRU New York Dry Shampoo upplever jag att håret absolut känns fräschare, det har fått en naturlig och lätt volym och känns luftigt, en känsla jag gillar väldigt mycket. Men, vad gäller den utlovade ”omedelbara kraftfulla rengöringen” så tycker jag att det finns en del kvar att önska. Mitt hår blir absolut fräschare, det både ser och känns fräschare ut, men jag skulle önska att den rena effekten kom snabbare. Den går att komma åt, men på bekostnad av att det går åt väldigt mycket produkt för att få önskat resultat.
 
ECRU New York Dry Shampoo är avslutningsvis en OK produkt, jag gillar doften och delvis effekten. Mitt hår känns fräscht och får en luftig volym och lätt stadga, men jag hade gärna sett en mer synligt rengörande effekt utan att det går åt så mycket produkt. Med tanke på priset förväntar jag mig mer. 

Information

RIKTPRIS: 195 kr

Mest lästa