Inlight Beauty — Neck Firming Serum

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mysigt spadoftande oljeserum

Från Inlight Beauty kommer detta Neck Firming Serum som ska användas för den ömtåliga huden på hals och dekolletage. Serumet är framtaget för att skydda huden men även för att strama upp och stärka det ömtåliga området. Serumet är fyllt av torra oljor för att stimulera kollagen och elastin och ska ge en uppstramande känsla direkt efter applicering. Hjälteingrediensen är cacayolja som är rik på naturligt vitamin A, vitamin E och linolsyra för att stimulera cellförnyelsen i huden. Den innehåller även druvkärneolja som är en antioxidant som ska skydda huden mot fria radikaler, camu camu-extrakt som även det är en antioxidant samt grönt kaffe-extrakt som ska ha sammandragande egenskaper och är rik på bland annat essentiella fettsyror.

Grundaren till Inlight Beauty är en italiensk läkare, Mariano Spiezia, och han är även en "medical herbalist", vilket jag förstår är en person som har kunskaper att läka genom örtmedicin. Märket är från Storbritannien.

Jag är 60+ med hud på halsområdet som börjat få lite linjer och även börjat tappa spänsten. På dekolletaget har jag inga rynkor ännu men en del pigmenteringar. Min hud är yttorr och jag är väldigt noga med min hudvård för att försöka hålla den återfuktad och så välmående jag bara kan. I min hudvårdsrutin ingår det att applicera alla produkter jag använder i ansiktet även på hals och dekolletage så jag använder sällan eller aldrig en produkt som är specifikt avsedd för dessa områden. Jag vill att mina hudvårdsprodukter ska sjunka in snabbt i huden och inte dofta för mycket. Kladdiga produkter som lägger sig på ytan går bort direkt.

Inlight Beauty Neck Firming Serum kommer i en opak glasflaska med pumpfunktion och innehåller 50 milliliter olja. Oljan är gultonad med en frisk, örtig doft som inte är påträngande. Oljan ska appliceras morgon och kväll på rengjord hud och 2-3 pump serum ska värmas i händerna och sedan masseras in med uppåtgående svepande rörelser. Eftersom jag är van att applicera min hudvård även på hals och dekolletage är det inget extrasteg för mig att använda denna olja, det är snarare väldigt behagligt, Några droppar räcker till hela området och den sjunker snabbt in i huden och efteråt har jag lagt min vanliga hudkräm över hela området för att kapsla in oljan. 

Under cirka sex veckor har jag använt Inlight Beauty Neck Firming Serum morgon och kväll och jag måste säga att jag gillar det. Jag kan inte se någon effekt på min hals vad gäller spänsten och inte heller på dekolletaget angående pigmenteringarna men det är en härlig produkt att använda som gör att min hud känns mjuk och smidig och det räcker gott för mig.

Enligt användarbeskrivningen från Inlight Beauty ska en ansiktskräm läggas ovanpå och det förstärker bara den mjuka och smidiga känslan till hela hudvårdsrutinen. Tveksamt dock om jag kommer köpa den igen, den är dyr och jag ser ingen effekt alls efter sex veckor men jag kommer definitivt använda den tills flaskan är slut. Den är dryg, doftar gott och tillför min yttorra hud en len och mjuk känsla. 

Information

RIKTPRIS: 799 kr

Mest lästa