OHH! Oh Hey Hero — Skin Saver Sidekick Shaving Gel

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Icke-löddrande rakgelé med bra glid

Jag har testat OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel. Det är en icke-löddrande rakgel som ska göra rakningen mer bekväm. Den innehåller bland annat aloe vera, som skyddar och återfuktar huden. 

Jag som testar OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel är 30+, och använder faktiskt väldigt sällan någon specifik rakprodukt. Jag brukar använda duschkräm eller duscholja när jag rakar mig (vilket jag heller inte gör särskilt ofta). 

Jag testar att använda OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel i duschen, både för att raka benen och under armarna. Jag applicerar rakgelén på fuktig hud, och rakar sedan. OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel löddrar inte, utan är mer som en hal gelé på huden. Visst går rakningen smidigt, men det brukar det göra med duschkräm eller duscholja också. OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel har en ganska skarp doft. Förpackningen är en färgglad tub som innehåller 150 milliliter. 

Jag har svårt att avgöra om OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel är en bra eller mindre bra rakgelé. Framför allt för att jag inte direkt har någon annan rakprodukt att jämföra med. Men om jag jämför med duschkräm eller duscholja tycker jag att OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel är likvärdig. Jag har svårt att se fördelarna med att använda en specifik rakprodukt, eftersom jag tycker det funkar så bra med “vanliga” duschprodukter. 

Men OOH! (Oh Hey Hero) Skin Saver Sidekick Shaving Gel gör jobbet, och underlättar rakningen. 

Information

RIKTPRIS: 89 kr

Mest lästa