Dashl — High Climax Waterproof Eyeliner Jet Black

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Prisvärd eyeliner som håller vad den lovar!

Jag är en stor användare av eyeliner då jag tycker det är ett snyggt sätt att rama in ögonen. Har provat på många olika genom åren, men har då inte haft samma problem som uppstått på senare år, nämligen att eyelinern antingen svettas bort eller inte sitter kvar på grund av rinniga ögon. Gissningsvis beror detta på det berömda förklimakteriet, då jag är i den åldern (47 år). Torra slemhinnor och ökad svettning är en utmaning för eyeliners hållbarhet.

Dashl High Climax Waterproof Eyeliner lovar att hålla hela dagen, både genom tårar och nattliga simturer. Under testperioden så har jag varken gråtit (tack och lov) eller tagit någon nattlig simtur (tyvärr får man väl säga). Den här eyelinern har en tunn och flexibel filtspets. Den är avsmalnande och gör det lätt att dra en linje, så som man vill ha det. Nyansen Jet Black är verkligen nattsvart och jag behöver inte lägga på några extra varv för att få den just så svart, utan den blir så vid första penseldraget. Den svarta färgen är också helt matt.  Även om jag är van att lägga eyeliner, så tycker jag att den är otroligt enkel att använda. Dock måste man, precis som med andra eyeliner, vara snabb ifall man behöver korrigera något, för den sitter verkligen som berget. Men inte värre än att man kan åtgärda med en tops (helst med en remover på, för vatten funkade inte lika bra). 

Dashl High Climax Waterproof Eyeliner har många plus, då den är utformad för att passa känsliga ögon och linsbärare (vilket jag är), den är också dermatologiskt och oftalmologiskt testad, och sist men inte minst så är den vegansk. För mig som är en sann djurvän så är detta otroligt viktigt. Jag tycker också att den håller otroligt bra, för jag har använt den när jag tränat på gym samt suttit i bastun. På kvällen när sminket ska bort, så har jag använt mig av L'Oréal Paris Micellar Cleansing Water, och det är inga som helst problem att få bort den. Dashl High Climax Waterproof Eyeliner gör helt klart vad den ska, och priset är också bra för de 1.2 milliliter som man får. Du hittar den bland annat här

Information

RIKTPRIS: 180 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Mellan
Hudtyp: Alla
Makeup: Eyeliner
Varumärke: Dashl
Övrigt: Vegansk

Mest lästa