L:a Bruket — 290 Firming Body Serum

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Myskänsla, pirr och bra grund för annat!

L:a Bruket 290 Firming Body Serum är en hudvårdande behandling som är utformad för att transformera kroppen. Detta i form av att stimulera mikrocirkulation och återfukta huden samt ge en kall och lugnande effekt. Den sägs också ge en ökad fasthet, rejäl återfuktning samt en jämnare hudton. De framträdande ingredienserna är bland andra röda alger, martorn och växtbaserad hyaluronsyra.

L:a Bruket är ett svenskt märke, med fokus på veganska unisex-produkter, som är dermatologiskt testade och har en så kallad COSMOS-certifiering. Förpackningarna är återvinningsbara. En stor eloge för detta.

Min 51-åriga kropp är i konstant behov av fukt och om jag skulle glömma att smörja in mig får jag omedelbart torra fläckar på kroppen. Jag är också blek till min natur och passar mig för att exponera mig alltför mycket för solen. Efter en dag på stranden brukar jag få smaska på med rejält med body lotion, gärna ifrån Laura Mercier. Mitt i prick då med tanke på att L:a Bruket ska passa för alla dessa behov, det vill säga både återfukta, kyla och strama upp huden. Man rekommenderas att använda denna produkt före body lotion för en ännu mer påtaglig effekt då serumet nästan kapslas in.

L:a Bruket 290 Firming Body Serum, är förpackad i en cool, brun plastflaska och pumpen är lätthanterlig. Förpackningen innehåller 120 milliliter. Serumet doftar naturligt och är genomskinligt. Tre rejäla pumptryck är lagom för en kroppsapplicering. Det tar några sekunder, sen uppstår en härligt skön lite pirrande känsla och den utlovade kylande effekten är påtaglig. Huden lämnas med en något klibbig men mjuk känsla och den sitter i hela dagen.

L:a Bruket 290 Firming Body Serum, stramar upp, cellförnyar och ger torr hud spänst. Den där utlovade transformationen kan jag inte riktigt vittna om men nog får min hud en fin struktur, en bestående mjukhet och en skön känsla av fukt. Och jag tycker att det är riktigt bra att man kan använda produkten rakt upp och ner eller som ett förspel till en hudlotion. Men är det värt 500 kronor? Nja, det är i högsta laget tycker jag även om jag är positiv till fräschören och att L:a Bruket 290 Firming Body Serum även kan användas till kroppsmassage efter träning. 

Vill du själv prova L:a Bruket 290 Firming Body Serum hittar du det bland annat här

Information

RIKTPRIS: 500 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Kroppsolja
Hudtyp: Alla
Varumärke: L:a Bruket

Mest lästa