Label.M — Rejuvenating Radiance Oil

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Återfuktande och närande hårolja i generös förpackning

Label.M Rejuvenating Radiance Oil beskrivs som en lätt olja med hyaluronsyra och arganolja som ger djup återfuktning och fin glans till håret. Oljan ska vara lättabsorberad, reparera, ge näring och rikligt med fukt samt göra håret silkigt och mjukt. Arganolja ska ge fukt och reparera skador. Hyaluronsyra ska ge fukt på djupet och se till att fukten bibehålls i håret och kastanjeextrakt ska skydda mot fria radikaler och ge glans.

Label.M Rejuvenating Radiance Oil har använts två gånger i veckan i samband med hårtvätt. Jag har då använt schampo (två gånger), hårinpackning samt avslutat med balsam. Efter att ha torkat håret med handduk har jag använt denna produkt i längder och toppar, 4 pumptag då jag har långt och tjockt hår.

Jag som testar är 31 år och har mörkbrunt naturligt hår till midjan. Efter att ha använt Label.M Rejuvenating Radiance Oil i snart en månad upplever jag att håret är mjukare, glansigare och lättare att reda ut utan att kännas alltför fett. Jag gillar skarpt denna hårolja, då den verkligen gör det lättare att reda ut håret på första användningen samt återfuktar på djupet. Någon reparerande effekt upplevs inte, men det kanske kommer efter längre tids användning. Produkten får plus för stor förpackning på 100 milliliter, och den känns också väldigt elegant. Doften är fräsch och söt.

Label.M Rejuvenating Radiance Oil kan upplevas som dyr, men då ska man ha i åtanke att det också är en stor förpackning. Många håroljor kommer i förpackningar som är en tredjedel så stora. Jag rekommenderar denna produkt till de som letar efter en lättanvänd hårolja att använda ofta och gärna för mjukt och starkt hår. 

Vill du testa håroljan själv, hittar du den bland annat här

Information

RIKTPRIS: 469 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Lyx
Varumärke: Label.M

Mest lästa