Shiseido — Kajal InkArtist 07 Sumi Sky

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Färgstark, lättarbetad kajalpenna

Shiseido Kajal InkArtist beskrivs som en vattenfast kajal som kan användas för en djärv dramatisk look eller ett mer vardagligt utseende och ska sitta hela dagen. Produkten kan användas som eyeliner, ögonskugga och brynpenna. Kajalen är krämig och har en lätt textur och ska vara lätt att applicera. Själva pennan är speciellt utformad och spetsen är mångsidig för att göra det lätt att skapa både definierade linjer eller forma brynen. Den innehåller en inbyggd svampapplikator och vässare. Pennan innehåller 0.8 gram produkt. 

Shiseido Kajal InkArtist har använts dels ovanpå ögonskugga, dels ovanpå bar hud. Själva stiftet är trubbigt och skruvas upp. Nyansen 07 Sumi Sky är turkos och det finns 9 andra färger i sortimentet. Produkten ger intensiv färg och glider lätt på huden. Jag gillar att pennan är lätt att sudda ut för diskret färg. 

Jag som testar är 31 år, har normal till torr hud med normaltorra lock. Efter en arbetsdag på 9 timmar sitter produkten i stort sett på samma plats, men den håller i ungefär 3 timmar i vattenlinjen. Produkten tvättas lätt bort med rengöring för vattenfast smink. Färgen håller sig dock fin genom regn och spinningpass.

För högre betyg hade jag önskat att den höll längre i vattenlinjen, speciellt sett till priset på produkten. Jag hade också önskat att det gick att få till en smalare linje med pennan. Svampen i ena änden upplevs som ganska värdelös, den är alldeles för liten för att användas på ett bekvämt och bra sätt. Produktens design känns också ganska enkel och osar inte direkt lyx med tanke på priset.

Vill du testa kajalpennan själv, hittar du den bland annat här

Information

RIKTPRIS: 370 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudtyp: Alla
Makeup: Eyeliner
Varumärke: Shiseido

Mest lästa