Decléor — White Magnolia Mask Absolute

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lyxig ansiktsmask för mogen hud

Decléor White Magnolia Mask Absolute är en ansiktsmask för mogen hud som ska få huden att se mer utvilad ut och med en förbättrad lyster.

Decléors produkter är baserade på essentiella oljor, växt- och havsalgsextrakt samt örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Huvudingredienserna i denna mask är magnolia som ska vara regenererande, elasticitetsökande samt stärka hudstrukturen samt ingefära, som är en antioxidant, ska vara lystergivande och lugnande. Hyaluronsyra binder fukten på huden och pionextrakt ska vara lystergivande. Masken ska verka mjukgörande och fuktgivande och ålderstecken ska verka mindre synliga, elasticiteten i huden ska förbättras och den ska vara uppstramande och ge en lyxig känsla av mer fyllighet och fasthet.

Jag är 60+ och en van maskanvändare. Jag använder en ansiktsmask cirka 5 gånger i veckan och det är både nattmasker, de klassiska maskerna i tub eller burk och även arkmasker som jag gillar mest av alla typer av ansiktsmask. Jag försöker känna varje dag vad min hud behöver och väljer mask efter det, oftast blir det en fuktmask eller en lugnande mask. Självklart vill jag att en ansiktsmask ska visa resultat efter regelbunden användning. den ska vara lätt att skölja av eller om det är en arkmask - lätt att klappa in. Starka dofter gillar jag inte och jag föredrar om de är parfymfria. Min hud är yttorr med en del pigmenteringar, fina linjer runt ögonen och käklinjen har börjat bli lite slapp.

Decleor White Magnolia Mask Absolute kommer i en något tung glasburk med guldfärgat plastlock vilket gör att produkten i sig ser väldigt lyxig ut. När jag skruvar av locket möter mig 50 milliliter härlig vit mask som doftar svagt blommigt. En del av Décleors produkter doftar väldigt starkt, vilket jag kan uppleva som påfrestande men den här masken doftar härligt fräscht. Enligt anvisningarna ska masken appliceras 1-2 gånger i veckan och det har jag också gjort. Jag har masserat in ett ordentligt lager med den härliga masken som fått verka i cirka 15 minuter innan jag torkat av den. Den sjunker in fint i huden utan att göra huden kladdig och den känns väldigt skön att använda. Efter cirka 15 minuter har jag torkat bort överflödet och lagt på min vanliga fuktkräm och huden känns då skönt återfuktad.

Efter cirka 6 veckors användning, 2 gånger i veckan, finns det fortfarande mycket produkt kvar i burken vilket gör att den känns dryg. Tyvärr kan jag inte se någon förbättring av hudstrukturen, fukthalten eller att fastheten har förbättrats. Det här är en dyr men dryg produkt som jag väntat mig mera av efter 6 veckors användning. Jag kommer fortsätta använda den tills burken är slut men det kommer inte bli något återköp för mig. Jag tillhör målgruppen med mogen hud som är lite fuktfattig så att få känna att min hud känts mer återfuktad hade känts rimligt och bra. Huden känns återfuktad direkt efter användning men under 6 veckors användning 2 gånger i veckan har jag inte märkt någon långvarig effekt.

Information

RIKTPRIS: 800 kr

Mest lästa