Estelle & Thild — Coconut Crunch Body Scrub

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Sommarskrubben för dig som gillar kokos!

Estelle & Thild Coconut Crunch Body Scrub är en ekologisk skrubb som doftar cederträ och kokos. Produkten ska exfoliera bra samtidigt som den är skonsam mot huden. Den innehåller 99,9% naturliga ingredienser, som sheasmör, sackaros och oljor. Användandet av skrubben ska resultera i en supermjuk hud med lyster.

Jag som testar är 35 år med en hud som varken är torr eller speciellt fet. Jag smörjer mig däremot alltid med en lättare bodylotion efter dusch för att ständigt hålla huden återfuktad och smidig. Då jag är en flitig användare av brun utan sol så är en bra skrubb ett måste hemma hos mig. Jag brukar växla mellan en skrubbhandske eller en kroppspeeling. 

När jag ska skrubba huden brukar jag inte snåla med produkt utan brukar ta en stor klick av skrubben och massera upp den mellan händerna. När jag smort in den lite lätt på kroppen så fuktar jag sedan huden lätt och masserar sedan in skrubben ordentligt över hela kroppen. Ofta kan jag uppleva att just mekaniska peelingar är lite för riviga för min smak. Estelle & Thild Coconut Crunch Body Scrub är relativt rivig direkt vid applicering men så fort man börjar jobba in den i huden smälter produkten fint och lämnar huden len. Den har som namnet beskriver en doft av kokos som sitter kvar på huden länge efter dusch. Oljorna mjukgör huden som känns återfuktad.

Något jag letar efter är en produkt som hjälper till med mina inåtväxande hårstrån på smalbenet. På senare år blir mina ben ibland rödknottriga efter rakning vilket är väldigt störigt! På sommaren vill jag ju att mina ben ska vara sitt bästa jag, det vill säga mjuka, lena och redo för barbent. Genom att skrubba huden med Estelle & Thild Coconut Crunch Body Scrub oftare innan rakning så upplever jag en viss förbättring på knottrorna. Dessutom upplevde jag att huden som helhet kändes lenare och mer återfuktad. Regelbunden exfoliering och återfuktning bidrar såklart till en len hud och under denna testperiod försökte jag använda denna skrubb ungefär två gånger i veckan. Jag tycker inte att denna skubb skiljer sig från andra kroppsskrubbar jag testat. Det är en bra produkt som gör sitt jobb men jag får ingen wow-upplevelse. Doften faller mig inte riktigt i smaken och då doften sitter kvar på huden ett tag efteråt så brukar jag endast använda denna vid dusch på kvällen och inte på morgonen då doften skär sig med min parfym.

Estelle & Thild Coconut Crunch Body Scrub kommer i en krämfärgad burk med vitt skruvlock. Burken innehåller 200 gram och är din för drygt 200 kronor. Den är faktiskt väldigt dryg då jag efter flera gångers användande har massor av produkt kvar.  En bra skrubb som passar dig som gillar doft av sommar och kokos och vill ha en sockerskrubb som också mjukgör. Vill du prova den själv hittar du den bland annat här

Information

RIKTPRIS: 229 kr

Mest lästa