Taramar — Night Treatment

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Dyr men grymt fuktgivande nattkräm

Jag som provat Taramar Night Treatment är 51 år gammal med normalfet hy med en något fetare t-zon. Jag älskar att använda peeling och testar ofta nya ansiktsmasker. Jag är noga med att använda ögonkräm, serum samt dag- och nattkräm. Jag har tyvärr alltid påsar under ögonen som är mer eller mindre markanta beroende på hur trött jag är. Skulle själv vilja säga att jag mestadels har små rynkor runt ögonen och munnen, men det är verkligen inget som jag besväras över.

Reklamen säger att Taramar Night Treatment är en härligt lätt men oändligt lyxig kräm. Den påskyndar och fördjupar hudens återfuktning, är mjukgörande, utjämnande och vitaliserande. De milda aktiva ingredienserna i denna kräm arbetar medan du sover för att reperara huden och öka kollagensyntesen. Resultatet är en hud som är jämn, slät och strålande vacker.

Pumpa en liten mängd Taramar Night Treatment i handflatan. Njut av dess delikata doft och låt den lyfta ditt humör och förbereda din kropp och själ för lugnande drömmar. Applicera krämen på ansiktet och halsen med mjuka cirklar runt ögonen och munnen, eller var du vill ha de mest transformerande resultaten. Skicka kärlek till hela din kropp och njut av att veta att Taramar Night Treatment kommer att kommunicera med din hud när du sover för att förbättra och föryngra din hud på alla nivåer.

Jag blir genast nyfiken på det mycket prisbelönta isländska varumärket Taramar med dess milda, naturliga ingredienser samt de utlovade nattliga effekterna på huden.

Taramar Night Treatment köps i en svart pumpflaska på 30 milliliter. Du får med en pumpning ut en perfekt mängd kräm till ansiktet. Konsistensen är lite lös, vit och krämen är oerhört väldoftande. Jag tänker på tallbarr och skog när jag masserar in krämen som snabbt absorberas in i huden som hela tiden kan andas. Det är en fördel att krämen sjunker in snabbt. Jag ogillar när det blir svettmustasch och sedan fläckar på kudden av oljor och nattkrämer.

När jag vaknar upp är huden silkeslen och ser friskt välmående ut. Jag känner mig rejält återfuktad och huden har fin lyster. Det bästa som finns är produkter som jobbar medan man sover. Jag upplever ett fint resultat av Taramar Night Treatment och kan helt klart rekommendera den vidare.

Information

RIKTPRIS: 1400 kr
Åldersgrupp: 40 plus
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudtyp: Alla
Varumärke: Taramar

Mest lästa