Taramar — Day Treatment

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Underbar dagkräm som återfuktar på djupet

Jag som provat Taramar Day Treatment är 51 år gammal med normalfet hy med en något fetare t-zon. Jag älskar att använda peeling och testar ofta nya ansiktsmasker. Jag är noga med att använda ögonkräm, serum samt dag- och nattkräm. Jag har tyvärr alltid påsar under ögonen som är mer eller mindre markanta beroende på hur trött jag är. Skulle själv vilja säga att jag mestadels har små rynkor runt ögonen och munnen, men det är verkligen inget som jag besväras av.

Reklamen säger att Taramar Day Treatment är en kraftfullt hudstärkande kräm som både kommer att ge näring och återaktivera din ansiktshud. Fullpackad med ekologiskt framställda antioxidanter från isländsk tång, ekologiska grönsaker och ekologiska örter tillsammans med liposomala co-enzymer, kommer denna lyxiga emulsion att öka energin i hudcellerna och stödja och stimulera sund metabolisk aktivitet i huden. Resultatet är oerhört tillfredsställande, en elastisk strålande och perfekt balanserad hud.

Man rekommenderas applicera Taramar Day Treatment med mjuka men fasta drag. När du först börjar använda den lyxiga krämen kan du behöva applicera ett helt pump eller lite mer. Men eftersom din hud är förnyad och vitaliserad, kommer du att upptäcka att du behöver mindre kräm med tiden. Applicera gärna Taramar Day Treatment t så många gånger som behövs. De enda ingredienserna som berör din hud är livsmedelsklassade hudaktiva ämnen från Islands rena natur och ekologiska lyxoljor från Kenya.

Jag blir genast nyfiken på det mycket prisbelönta isländska varumärket Taramar med dess milda, naturliga ingredienser och dess fina utlovade resultat.

Taramar Day Treatment kommer i en svart pumpflaska på 30 milliliter. Du får ut en perfekt mängd ljusgul kräm som är lättfördelad i ansiktet och den tränger snabbt in i huden. Krämen doftar fräscht och svagt av granbarr och ger omedelbart en fin lyster. Huden känns efter några veckor ordentligt fuktad och jag blir mjuk och len. Det känns som att huden är i balans och jag upplever inga irritationer eller utslag. Jag är imponerad av sammansättningen av ingredienser och kan verkligen rekommendera denna ansiktskräm som får en stark trea av mig i betyg.

Information

RIKTPRIS: 1300 kr
Åldersgrupp: 40 plus
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Dagkräm
Hudtyp: Alla
Varumärke: Taramar

Mest lästa