Rituals — M’Gouna Body mousse to oil

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Fantastisk doft i begränsad upplaga

Rituals M'Gouna Body mousse to oil är en fast kroppsmousse där 90 % av ingredienserna är av naturligt ursprung. Den förvandlas till en näringsgivande olja som återfuktar på djupet vid kontakt med huden. Doften är damascenaros och opuntiakaktus (prickly pear). 

Jag som testar är 53 år, jag har torr hy och gillar krämer. Rituals serie M'Gouna är en tillfällig serie, i begränsad upplaga, vilket är synd. Jag älskar doften av ros och något syrligt. Hade jag hittat denna tidigare så hade jag lagt upp ett lager för att kunna dofta sommar mitt i vintern.  

Moussen kommer i en metallflaska på 150 milliliter och är lätt att få ut, håller fint som mousse tills man smörjer in sig och känns bra på huden. Den kanske inte ger supermycket fukt men huden skimrar av oljan och doftar fantastiskt. Den lämnar ingen hinna eller kladd trots skimret. Jag hade helt missat Rituals Body mousse to oil-produkter och tycker den här är lätt att använda och har ett vettigt pris. Skulle jag köpa igen ? Ja, om jag hittar en annan doft jag gillar. Det här är bra grejer! 

Produkten har utgått sedan recensionen skrevs.

Information

RIKTPRIS: 159 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Kroppsolja
Hudtyp: Alla
Varumärke: Rituals
Övrigt: Naturlig

Mest lästa