Melyon – Body Lotion

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Vardagslyx som passar alla utom riktiga torrisar

Svenska varumärket Melyon gör inte bara sjukt snygga förpackningar. De fåtal produkter som finns är också av hög kvalitet och doftar ljuvligt. Melyon Body Lotion är, som namnet antyder, en kroppslotion med doft av lätt mandel. Den innehåller både afrikansk moringaolja och sheasmör. 

Jag som testat är 32 år och har inte en särskilt torr hud, men jag älskar en bra kroppskräm som inte kladdar. Den här ljuvliga produkten sjunker in omedelbart och lämnar en härligt mjuk känsla, helt utan klibbig hinna. Man blir glad av att titta på förpackningen! Den känns väldigt instagram-vänlig och är exakt en sådan där produkt man gärna låter stå framme – det ska vi inte underskatta.

Melyon Body Lotion kostar inte skjortan, du får betala 360 kr för 60 ml. Bara flaskan gör den värd varenda krona. Men ingredienserna med inspiration från Västafrika ger en sammetslen känsla på huden och gör att produkten verkligen lever upp till sitt pris. Elegansen i designen återfinnes i innehållet, så att säga. 

Body Lotion är både dryg och lätt. Huden får en snygg lyster med endast några pump, att produkten är av storlek mindre (för att vara en kroppskräm) gör egentligen ingenting. Kanske passar den inte dig som gillar att kräma på rejält. För min egen hud så räcker dessa pump för att göra den mjukt återfuktad.

Vare sig du smörjer dig direkt efter duschen, morgon eller kväll, så kommer Melyon Body Lotion göra dig tillfreds – så länge du inte är supertorr. Det finns gånger en riktig apotekssalva är det enda som hjälper, men varför inte ha den här som vardagslyxen däremellan?

Du kan köpa Melyon Body Lotion här. 

Information

RIKTPRIS: 360 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Kroppskräm
Hudtyp: Alla
Varumärke: Melyon
Herr: Kropp
Övrigt: Naturlig

Mest lästa