PH Formula — Crystal Eyes

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lyx att unna sig mot mörka ringar

Jag har testat PH Formula Crystal Eyes som ska minska fina linjer och rynkor och dämpa mörka ringar och svullnad under ögonen. Man ska låta produkten verka över natten, perfekt om man har haft en tuff vecka eller kanske ska på något galej.

Jag som testar är 36 år och har haft fet hy tidigare. Den feta hyn har gjort att jag inte har särskilt mycket rynkor, även mitt ögonområde har klarat sig. Min talgproduktion har liksom alltid bibehållit huden smidig och mjuk, men de senaste tre åren tycker jag mig se en skiftning. Huden har blivit tunnare, talgproduktionen har minskat och lite linjer har dykt upp i pannan. Jag har sällan mörka ringar under ögonen men kan uppleva ibland en viss puffighet.

Märket PH Formula hade jag tidigare inte hört talas om men genom en snabb googling får jag reda på att märket är grundat i Spanien och att det är känt för sin vetenskapligt grundade och avancerade metod för hudvård som innefattar användning av olika syror och aktiva ingredienser för att behandla olika hudproblem.

PH Formula Crystal Eyes är eye patches som är lätta att fästa under ögonen, det är en förutsättning för att de ska sitta kvar under natten tänker jag. Jag förvarar dem i kylskåpet vilket ger en uppfriskande och svalkande känsla när jag lägger dem under ögonen. På morgonen sitter de kvar. När jag tar bort dem så upplever jag definitivt en annan spänst vid ögonen. Eftersom jag inte har rynkor, linjer eller mörka ringar är det egentligen svårt att se en större skillnad, mer än att det var behagligt att ha dem på. Det känns som att ögonpartiet varit på spa och det känns riktigt lyxigt. 

Eftersom jag inte har några problem med ögonområdet är det svårt att avgöra om produkten håller allt den lovar. Jag tycker också att priset är i saftigaste laget eftersom man bara kan använda dem en gång. Däremot är det en avkopplande rutin och verkligen en vardagslyx att unna sig någon gång. 

Information

RIKTPRIS: 238 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Ögonmask
Hudtyp: Alla
Varumärke: PH Formula

Mest lästa