Gynning Beauty — Shiny Plumping Lip Gloss Sinful Sand

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Vårdande läppglans

Underbara Carolina Gynning har startat ett sminkmärke, Gynning BeautyShiny Plumping Lip Gloss ska ge läpparna fyllig volym och intensiv glans. Det är berikat med sesamextrakt som ska verka vårdande och återfuktande och ge volym. Förpackningen är en genomskinlig hylsa med applikator och den innehåller 2.7 milliliter. Läppglanset finns i sex olika nyanser, och den jag har testat heter Sinful Sand.

Gynning Beauty Shiny Plumping Lip Gloss i Sinful sand ser trist beigebrun ut i förpackningen, men det ska man inte låta sig avskräckas av. På läpparna lägger den sig som en transparent ljusbeige slöja som liksom bara ljusar upp på ett snyggt sätt. Det ger en fin glans, inte den mest högglansiga men ändå rätt mycket glans. Läppglanset känns mjukt och skönt att bära. Det ger lätt pirrande, liksom kylande känsla, men det är inget som stör eller är obehagligt. Det har en lite plumpande effekt, jag tycker att mina tunna läppar ser fylligare ut med det här läppglanset.

Gynning Beauty Shiny Plumping Lip Gloss sitter ganska bra. Glansen mattas av efter någon timma, men det gör nästan alla läppglans enligt min erfarenhet. Den ljusa färgen dröjer sig kvar något längre. Bäst av allt, förutom att det är snyggt då, är att det inte alls är uttorkande. Väldigt många läppglans får i alla fall mina läppar att kännas torra när glansen har försvunnit, men detta känns vårdande och återfuktande. Vill du testa det själv hittar du det bland annat här

Information

RIKTPRIS: 229 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hudtyp: Alla
Makeup: Läppglans
Varumärke: Gynning Beauty

Mest lästa