Rudolph Care — Gentle Cleansing Foam

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Flärdfri funktionell rengöring

Rudolph Care är ett danskt hudvårdsmärke med fokus på hållbarhet och ekologiskt certifierade hudvårdsprodukter. Jag har testat deras rengöringsskum Gentle Cleansing Foam. Förpackningen är en rätt trist genomskinlig plastflaska med pumpmunstycke. Den är ingen fröjd för ögat precis utan enkel och flärdfri, men den är återvinningsbar och det är naturligtvis bra. Flaskan innehåller 150 milliliter, och det finns också en mindre reseförpackning på 50 milliliter.

Rudolph Care Gentle Clansing Foam ska rengöra utan att torka ut huden och också verka återfuktande och vårdande. Jag som är 60 år har ganska torr hud, och jag är noga med att undvika uttorkande produkter.

Ett pump på munstycket räcker för en lagom mängd fint skum. Jag fördelar det på fuktig hud, masserar lite och sköljer av. Rengöringsskummet har en mycket svag men fin doft, och det känns snällt mot huden.

Jag tycker att Rudolph Care Gentle Clansing Foam rengör bra, den tar bort smink (inte mascaran) och dagens samlade orenheter på ett mjukt men effektivt sätt. Huden blir ren utan att kännas stramande torr. Det är en bra basprodukt, en vardaglig men effektiv rengöring för alla hudtyper (även torrisar). Den gör det den ska, absolut, men utan den där känslan av mys eller sinnlighet som man (i alla fall jag) gärna vill ha i sin hudvårdsrutin.

Vill du testa den själv hittar du den bland annat här

Information

RIKTPRIS: 410 kr

Mest lästa