Ellen — Prebiotic Cleansing Foam

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Skonsam tvätt för underlivet

Ellen Prebiotic Cleansing Foam är en skonsam och parfymfri intimrengöring som även kan användas för rakning av intima områden. Produkten ska vara pH-balanserande och ska rengöra utan att irritera underlivet. Den innehåller mjölksyra för återfuktning och prebiotika som boostar hudens goda bakterier, stärker skyddsbarriären och ska hjälpa till att bevara underlivets naturliga pH-värde.

Jag är 60+ och jag har testat en del intimtvättar genom åren men generellt tycker jag det räcker bra med den produkt jag använder i duschen för kroppen eftersom jag oftast använder milda rengöringar. Om jag ska använda en intimtvätt ska den inte innehålla parfym och den ska vara väldigt mild för huden och lätt att skölja bort.

Ellen Prebiotic Cleansing Foam innehåller prebiotika som är ämnen som gynnar de goda, probiotiska, bakterierna och gör att de trivs. Prebiotika i intimvårdsprodukter kan bidra till att minska irritation, stärka skyddsbarriären och hjälpa till att förbättra hudens mikrobiom och för mig låter det ju väldigt bra med en produkt som även verkar i det långa loppet.

Ellen Prebiotic Cleansing Foam kommer i en mörkt aprikosfärgad plastflaska med pumpfunktion som minskar risken för spill. Förpackningen innehåller 150 milliliter. Ett pump trycker ut en klick rengöringsmousse som är helt doftfri. Jag tycker det är knepigt med produkter i mousseform eftersom jag upplever det är svårt att veta hur mycket produkt jag behöver. Jag har använt ett pumptryck och det räcker väl för att tvätta hela intimområdet. Produkten är lätt att tvätta av och jag har inte märkt någon irritation i form av sveda eller utslag.

Ellen Prebiotic Cleansing Foam är en väldigt mild produkt som är lätt att skölja av, den är doftfri och kommer i en praktisk flaska med pumpfunktion. Jag har från sjukvården sedan jag var ung fått lära mig att underlivet inte ska tvättas, det sköter sig själv, så för mig är det här en onödig produkt. Om du vill tvätta intimområdet eller använda produkten som ett rakskum är den väldigt mild och behaglig och kommer inte kännas irriterande. Förpackningen är smidig och snygg på hyllan i duschen. Dessutom är den svensk. Vill du testa den själv hittar du den bland annat här

Information

RIKTPRIS: 149 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Intimvård
Hudtyp: Alla
Varumärke: Ellen

Mest lästa