Testat handkräm med microbiom från skogen

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har testat några olika produkter från Nobe och har gillat de flesta. Deras Cooling eye patches är en riktig storfavorit här hemma. De har lanserat några nya produkter som jag testat och först ut att visa är handkrämen.

Nobe Microbiome repairing hand cream

Nobe Microbiome repairing hand cream är en djupt återfuktande och reparerande handkräm som innehåller microbiomet från skogen som de andra produkterna i Forrest elixir serien också gör. En tub om 50 ml kostar 115 kr. 

Handkrämen kommer i en grön tub om 50 ml. Själva krämen är lite ljust brunfärgad och är ganska så tjock i konsistensen. Den har en doft som påminner om skogen lite. Den absorberas snabbt och jag tycker att den återfuktar riktigt bra utan att bli kladdig. Jag känner ju av att den är där, men ytterst lite och en väldigt kort stund. Så även jag som inte gillar kladd tycker att den funkar jättebra. Även under dagen. Jag måste säga att jag gillar förpackningen, det rektangulära locket och färgen. Ja jag gillar den, kul med något utöver de traditionella runda. Värt att nämna är att jag har inga direkta problem med huden på händerna, kan vara lite torrt emellanåt men inte så mycket mer. Men för mig funkar den superbra. 

Läs också:  Julavslutning med Leaders Sheetmasks

Betyg 3/5

 

0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa