Produkten som faktiskt gör skillnad

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hur många stärkande produkter för naglar har man inte sett, testat och konstaterat att de gör lite till ingen skillnad? Men, misströsta inte. Det finns faktiskt de som hjälper på riktigt.

OPI Repair mode bond building nail serum

OPI Repair mode bond building nail serum är alltså ett reparerande serum för naglarna. Det innehåller en patenterad ulti-plexiglas technology som ska bygga upp nya bindningar inne i den naturliga nageln. Göra den starkare, slätare och mer motståndskraftiga. En flaska om 9 ml kostar 321 kr. 

Jag var både tveksam och skeptisk, då man testat en del nagelstärkande produkter. En del är som ett lack, en del är som olja som ska masseras in osv. Detta är som ett serum, man penslar på det på nageln och så är det klart. Jag har inga direkta problem med mina naglar men de känns sköra i perioder. Jag har använt OPI Repair mode bond building nail serum regelbundet ett tag nu och jag tycker på riktigt att naglarna både känns och ser friskare ut. Svårt att sätta fingret på exakt vad det är men de känns slätare och framförallt starkare. Jag gillar detta nagelserumet jättemycket just på grund av att det ger märkbart resultat. Tilläggas skall är ju att detta återfuktar ju inte nagelband osv så en nagelolja för det får man komplettera med. Och handkräm såklart. Men jag blev verkligen positivt överraskad. 

Läs också:  Återfuktande serum med hyaluronsyra från Apot.Care

Betyg 4/5

Du hittar OPI Repair mode bond building nail serum här.

0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa