Test Laponie all round balm

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Varje semester så blir jag torrare om händerna, jämfört med när jag jobbar. Vilket egentligen är konstigt då jag tvättar och spritar mina händer på jobbet som om det gällde livet. Men, jag jobbar som hud och spaterapeut och händerna mer eller mindre badar i kräm och olja av olika slag hela dagarna.

Laponie all round balm

Jag brukar märka att mina nagelband blir fnasiga och att ovansidan på händerna blir torrare. Just för nagelbanden så borde jag använda nagelbandsolja, vilket jag gör när jag kommer på det. Men nu för tiden brukar jag inte ha någon med mig. Borde ändra på det jag vet. Men, med två småbarn så har handväskans storlek prioriterats ner till en väldigt liten en. 

Hur som helst, något som jag märkt funkar väldigt bra både för nagelbanden och som en liten inpackning eller kur för händerna är Laponie All round balm. Det återfuktar och känns verkligen som att det ger näring till huden. Det känns inte kladdigt och fett utan det ger bara en lätt skyddande känsla. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, jag skulle vilja säga hinna men det är inte riktigt rätt beskrivning heller. För det känns inte supermycket på huden förutom att det lugnar ner och småsprickor blir mindre ömma. Man kan även använda den runt ögonen. Man klappar in ett tunt lager där man behöver. På utslag, eksem, torra ställen, ja där det behövs helt enkelt. Jag är inte superförtjust i att ha den på läpparna, även om den absolut funkar fint där också, jag tycker att den känns lite för ”torr” för att vara behaglig på läpparna. Men är detta det enda som jag har till hands så åker den på läpparna också. 

Läs också:  Den tog slut The Moisturizing Soft Cream från La Mer

Detta är ett riktigt trevligt balm som funkar till det mesta. 

Betyg 3/5 

Du hittar Laponie all round balm här.

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x