Jag åkte på en semester till spanien

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag tog en veckas semester från bloggen och drog till Spanien. Nu är vi alla inne i semestertider och jag har det likadant.

När en utav mina bästa vänner Maggan började prata om en tjejresa till Spanien blev jag intresserad. Vi skulle dra ihop fem stycken tjejer och helt enkelt få resan ut ur gruppchatten. Alla som jobbar eller har ett intresse för skönhet och det är faktiskt via all beauty som våra vägar möttes från första starten. 

Tänk vad beauty kan öppna dörrar och hur ens liv kan ändras plötsligt. För inte trodde jag att jag för sju-åtta år sedan började blogga om mascaror skulle vara iväg på en resa tillsammans med en uppsjö nya vänner? ja livet är roligt ibland.

Vi hade hyrt ett hus utanför Salobrena som ligger ca en timme norrut från Malaga.

Maggan stod för solskyddet och sprang runt och sprayade när den behövdes fyllas på. Vi spenderade veckan vid poolen som var helt magiskt i det stora huset. Vilka var vi då som åkte? Det var Maggan, jag och Natasa (aka Glowbynats), Matilda och Marielle (som är grundare utav varumärket Glossgods). Ett riktigt panggäng om jag får säga det själv.

Vi lagade och åt magisk mat, mycket grillat såklart. Vitlöken är garanterat dubbelt så stark i Spanien och tror nog att det osade om oss tillslut. Men gott var de! Så nu när jag är hemma i Sverige efter denna första veckan, har det varit jobb på schemat. Senare idag går jag också på sommarens riktiga semester och det kommer även bli lite minisemester här på bloggen. Det kommer bli lite färre inlägg, men jag kommer att försöka uppdatera er så gott jag kan och har redan en del inlägg förberedda. 

Läs också:  1 år senare och denna produkten saknar jag verkligen!

Så passar på att önska er en fin sommar med fin sommarläsning här inne på bloggarna!

5 5 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa