tre saker jag alltid har i sommarväskan

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Tre saker jag alltid har i sommarväskan, något för läpparna, något som doftar gott och en bra handkräm!

Till sommaren har man iallafall jag oftast en lite mindre väskan med mig ut på kvällens aktiviteter. Därför får man också skala ner på vilka grejer man plockar med sig. Jag brukar tyvärr alltid överpacka framförallt läpprodukter i alla mina väskor, om man nu kan göra det.

men jag har hittat tre saker som jag har med mig just nu, som jag gillat lite extra mycket. Först ut är ju parfymprover, det är verkligen en riktigt bra sak att ha med sig i restider. De passar perfekt när du reser enbart med handbagage, har en liten kuvertväska eller om du bara vill testa på lite nya dofter. Jag fick med mig lite extra parfymtester efter sephoras öppning i Göteborg och dofterna jag bär just nu är Lust for sun från Juliette has a gun och lytchee från Kayali. Mina absoluta favoritdofter just nu!

Lanolips har lanserat en ny doft inför sommaren och jag är helt här för den sockriga nyheten.

Glazed donut heter smaken och de beskriver den själva som- ”Du kommer att uppleva den rena njutningen av att bita i en glaserad munk vid varje applicering!”. Och vem vill inte bita i en glaserad donut varje dag? Jag vill då verkligen det. Smaken är som sagt väldigt sockrig, nästan till gränsen till sliskig. Men jag tycker verkligen att den passar såhär till sommaren och lanolips balms är otroligt återfuktande!! Priset, 179kr här. 

Läs också:  Smink och hudvårdstips att ge i julklapp

Till sist har jag en annan nyhet från sephora collection, nämligen deras handbalm. Det är ett lätt handbalsam eller handkräm som är väldigt lätt i formulan och absorberas snabbt upp utav huden. Jag har doften vattenmelon, men den är berikad utav bland annat sheasmör. För 69kr är det för mig ett riktigt bra kap!

Vad har du i din sommarväska? berätta gärna!

4.4 7 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa