Såhär tycker hudterapeuten om CAIA Dewy drops serumfoundation

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

CAIA är ett väldigt omtalat märke och vissa älskar det och vissa älskar det mindre. Jag har testat väldigt lite från märket men, deras hypeade Dewy drops serumfoundation har jag testat och tänkte dela med mig om vad jag tycker.

CAIA Dewy drops serumfoundation

CAIA Dewy drops serumfoundation är en lätt foundation som ska ge en byggbar täckning, ett naturligt resultat och återfukta huden. En flaska om 30 ml kostar 345 kr och den kommer i 12 olika nyanser. 

Det finns väldigt mycket jag gillar med CAIA Dewy drops serumfoundation, för det första så är det en jättebra foundation. Den känns knappt på huden och huden känns återfuktad under dagen. Den är lätt att bygga upp i lager till önskad täckning, kanske inte super fulltäckande men det är heller inte en fulltäckande foundation. Den blir väldigt fin på huden, naturlig och ger lyster. Jag blir dock lite blank under dagen, men det blir jag med nästan alla foundations, trots prep och puder. Men det är min hudtyp så jag grubblar inte så mycket över det och det är heller inte supermycket. Jag har den senaste tiden fått flera frågor om vad jag använder för highlighter och det har varit på eftermiddagen när jag är som mest blank så jag tänker att det är nog mest jag som tänker på att det är blankt. 

Läs också:  Foundation + skincare är det nåt att ha?

Mitt enda lilla minus är att när jag har den liggande i min sminkväska, åker ju till och från sommarstuga nu på semestern, så läcker den. Det är faktiskt jätteirriterande. Sminkväskan blir förstörd och min foundationflaska, och annat runt den, blir kladdiga. Det är ju förpackningen som inte riktigt håller måttet, själva produkten är jättebra. Och jag har i princip använt den Jon stop sedan jag fick hem den. 

Betyg 4/5 (hade varit full pott om förpackningen varit bättre)

Du hittar CAIA Dewy drops serumfoundation här.

4.8 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

4
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x