Nylanserad hårvårdsserie som reparerar slitet hår

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Får du också torrare hår på sommaren?

För min del är det oftast självförvållat — är jag iväg på semester blir det mycket slitage i form av saltvatten, poolvatten och extra mycket hårtvätt. När jag är hemma är det inte alls samma sak, då går det längre tid mellan hårtvättarna.

Sommaren kan slita på hået.

Ny hårvårdsserie som lagar bindningar

Nu har jag varit hemma från min solresa i några dagar och håret mår bra igen. En anledning till detta är tre produkter ur den nyligen lanserade Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair-serien. Det är en hårvårdsserie inriktad på att reparera hårets trasiga bindningar, upprätthålla fuktnivån i hårstrået och skydda håret på sikt.

Nylanserad bonding-serie från finska Four Reasons.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Shampoo

Min favorit av de tre produkterna är schampot. Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Shampoo kan vara det bästa schampo jag har testat, av den enkla anledningen att det löddrar helt otroligt. Oavsett hur smutsigt mitt hår är, blir det alltid så mycket lödder att jag kan forma horn av håret. Det räcker alltså med en schamponering och det går åt väldigt lite produkt. När jag sköljer ur det mjuka och väldoftande löddret känns håret rent och lent.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Shampoo är schampot för dig som gillar att göra formationer av håret i duschen.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Treatment

I serien finns inget vanligt balsam, men en inpackning i burk med skruvlock. Jag använder Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Treatment som ett balsam, det vill säga efter varje tvätt och låter verka några minuter. Jag tycker att förpackningen är krånglig i duschen — en tub hade varit smidigare — men själva masken funkar bra. Mitt hår blir blankt, mjukt och lätt att reda ut, utan att kännas nedtyngt.

Läs också:  Semesterns enkla skönhetsrutiner
Jag förstår att den tjocka vita kräminpackningen passar bäst i burk, men lite krångligt blir det.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Serum

När håret är extra sprött och frissigt, räcker det kanske inte med det reparerande schampot och inpackningen. Då använder jag serumet i serien, Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Serum. Det är ett semitransparent tjockflytande serum som jag fördelar i handdukstorkat efter att ha använt Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Shampoo & Treatment. Sedan stylar jag som vanligt.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Serum är bra att ta till när håret är extra slitet.

Jag gillar verkligen Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair-serien. Mitt torra hår blir återställt redan efter en behandling och känns ännu bättre efter två. Produkterna finns bara att köpa på salonger som har det finska hårvårdsmärket Four Reasons.

4.5 8 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
3 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sylvia Gutesjö

Sen jag va liten har jag tvättat håret med grönsåpa hur glansigt och fint. Behöver inte slänga ut massa pengar på serum schampo och balsam

Vicky

Nej tack jag avstår nog grönsåpan

My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x