Mina bästa eyepatches

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Eyepatches är en form av intensiv behandling för ögonområdet för hemmabruk. Det finns såklart för professionellt bruk också men numera är det något de flesta skönhetsintresserade har hemma. 

Mina bästa eyepatches

Det finns för lite olika problem/behov och jag tänkte visa Mina bästa eyepatches. Dessa är utan inbördes ordning.

Florence by Millis float under the eyes depuffing under eye gel pads. Dessa kommer i en grön plastburkarna och innehåller 30 par och kostar 479 kr. De innehåller bland annat koffeinextrakt, grönt te och kaktusextrakt. Dessa ska hjälpa till att bli av med puffighet/svullnad runt ögonen, återfukta och bevara fukt samt lugna huden runt ögonen. Det jag gilla’r med dessa är att de har bra form, ser ut som ett litet moln. De sitter kvar utan att glida runt. Plus att de återfuktar superbra. De är extra sköna att ta på på morgnar när man fått aningens för lite sömn då de hjälper bra mot svullnad. 

NOBE Cooling Care De-puffing eye patches. En ljusblå burk också denna med 30 par, kostar 319 kr. Dessa innehåller kylande xylitol så de behöver inte vara i kylen för att ge en kylande effekt. De är också avsvällande och återfuktande. Niacinamid verkar uppljusande och blåbärsextrakt som är en antioxidant. Dessa jobbar också på att förebygga nedbrytning av huden med hjälp av antioxidanterna. Även dessa sitter på bra, vilket jag tycker är väldigt viktigt när det kommer till eyepatches. Men det bästa med dessa är den kylande effekten. De är mer eller mindre beroendeframkallande och jag går också längtar på dagarna efter att få lägga dom på kvällen efter jobbet. 

Läs också:  Behöver du ett lyft? Roloxin Lift

Foreo Iris Hydrating hydrogel eye mask. Kommer även de i en plastburk om 30 par och kostar 645 kr. Dessa är svalkande, återfuktande, ska motverka påsar och minska fina linjer. Dessa är också riktigt sköna, de sitter på bra och ögonområdet får sig en riktigt boost både vad det gäller fukt, blir jämnare/mindre torrhetslinjer och ljusas upp lite. 

.Mina bästa eyepatches

Eyepatches är något jag kommit att se som en vardagslyxgrej och försöker att hinna med några gånger i veckan. Många gör ju liknande saker, svalkar och återfuktar. Det jag tycker är bra med dom är att det blir en intensivbehandling som inte tar så lång tid att göra, resultatet blir bra och omedelbart. Det jag lagt märke till är att om jag har för mycket serum på patchesen så kommer de glida ner, så jag försöker att inte få dom helt indränkta. Då glider de ner innan jag hunnit få dom på plats. 

Här hittar du Florence här hittar du Nobe och här .Foreo iris

0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa