Bra lätt kräm som passar på sommaren

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Sommartid vill jag gärna ha en lättare kräm som går snabbt in i huden.

Jag vill fortfarande ha en vårdande kräm som håller huden återfuktad och mjuk hela dagen, men den ska helst ha en lättare konsistens. Bagliora Light Cream är precis en sådan kräm, med sin lätta gelkonsistens.

Den enda kräm du behöver under sommarsemestern.

C-vitamin, antioxidant, peptid och hyaluronsyra

Bagliora Light Cream riktar sig främst till dig med en mogen hud. Den innehåller ingredienser som ska ge fukt, spänst, lyster och minska fina linjer. Dessa ingredienser är:

Så använder jag Bagliora Light Cream

Krämen är enkel att använda. Förpackningen är en plastflaska med mjuk yta och stabil pump. Den mjuka ytan gör att det är lätt att få grepp om flaskan och att den inte välter eller kanar på handfatskanten. Jag tar ett par pumptag till ansikte, hals och dekolletage och masserar in gelkrämen. Den är lätt parfymerad, men doften är knappt märkbar.

Stabil plastflaska med stadig pump.

På morgonen tar jag SPF direkt ovanpå Bagliora Light Cream. Jag behöver inte vänta på att krämen ska sjunka in. Det går bra att använda den på natten också. Vill jag ha lite mer vård, tar jag ett par droppar olja och klappar in ovanpå krämen. Bagliora har sin egen Bagliora Face Oil, men så klart funkar vilken ansiktsolja som helst. Jag brukar också droppa i en eller två droppar bus i Bagliora Light Cream så att jag vaknar upp med både lyster och lite färg.

Läs också:  Enzymer och probiotika i necessären

Bagliora Light Cream är en smidig kräm sommartid. Den sjunker in direkt och funkar både morgon och kväll. Förpackningen gör också att krämen är enkel att ha med på resa.

Vill du testa Bagliora Light Cream så hittar du den här och här.

5 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x