Skåpsrensning och söndagsmask

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Den senaste veckan har det varit minst sagt blandat väder här i Skåne. Just nu skiner solen, men i början av veckan var det sämre.

Välbehövlig rensning och organisering

Jag ägnade därför några regniga dagar åt att rensa och städa mitt badrumsskåp, som dessvärre är en garderob. Jag säger dessvärre, för den rymmer för mycket för att jag ska kunna hålla ordning.

Tre fina fynd

Tre glada återseenden! Som jag har letat efter dem.

Till exempel hittade jag tre produkter som jag verkligen har letat efter — ett nästan nytt Chanel Les Beiges Healthy Glow Lip Balm i Deep, enmoleyldoften Juliette Has a Gun Not A Perfume och den fantastiskt fina Lorac PRO Palette Soleil. Jag tycker fortfarande att det är trist att Lorac aldrig fick fäste i Sverige, för deras ögonpaletter är otroliga. Det verkar som att märket har sålts och nu för en ganska tynande tillvaro, men om du känner någon i USA går det att köpa paletterna online hos till exempel Ulta.

Fina Lorac PRO Palette Soleil verkar inte gå att få tag på i Sverige längre.

Fransk nationaldag

Kanske blir det franskt vin till fotbollen ikväll. Fransk mask blir det i alla fall!

I dag är det 14 juli och det ska vi så klart uppmärksamma. Dagens söndagsmask blir därför en fransk sådan, som även den dök upp i badrumsgarderobsrensningen. Småtuber försvinner lätt och denna tub med Sisley Express Flower Gel Mask har blivit liggande oöppnad ett tag.

Sisley Express Flower Gel Mask verkar på bara tre minuter.

Jag har använt den snabba och uppiggande masken tidigare. Det är en gel med extrakt av iris, vit lilja, ros och sesam som på bara tre minuter ska strama upp huden i ansiktet. Sedan ska man torka bort överflödet och lägga makeup. Sisley Express Flower Gel Mask ska därför vara perfekt inför en utekväll.

Läs också:  Daisy Beautys söndagsmask med Stockholmsguide för dig som älskar skönhet

Ute- eller hemmakväll spelar ingen roll

Jag ska se EM-finalen i hemmets lugna vrå ikväll, men har gärna uppstramad hud ändå. Sisley Express Flower Gel Mask är bra, men den är inte lika bra som märkets Black Rose Cream Mask eller Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers. Man behöver absolut inte torka bort Sisley Express Flower Gel Mask efter tre minuter. Ikväll lägger jag på ett extra tjockt lager och låter den ligga tills den har sjunkit in helt. Sedan blir det fuktkräm med ett par droppar olja när jag går och lägger mig.

Veckans fynd.

Om du vill testa Sisley Express Flower Gel Mask hittar du den här.

4.6 9 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa