Sprayen som har räddat min sommargarderob

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Sommar och för många har semester kanske precis börjat. Min semester är slut men det är trots allt en hel del av sommaren kvar. Det har inte varit en lugn stund för mig under min semester och jag har upptäckt en spray som varit väldigt användbar när man flänger runt som en dåre. 

Sommaren ska väl vara en tid för återhämtning? I mitt fall så har de mest varit att åka runt till en massa olika ställen och se till att få saker gjorda. Så är det väl att ha barn. Den typen av resor gör dock att min planering faller. Vad ska jag ha på mig när? Och en hel del av kläderna har kanske behövt nödanvändas en gång extra…

linnevatten
Washologi linnevatten

Jag har blivit besatt av Washologis linnevatten. Jag har haft linnevatten hemma tidigare men typ aldrig använt det. Det har väl varit fel tid för nu har de verkligen använts en hel del. Så länge kläderna inte varit dränkta av svett eller fläckliga så har jag kört på detta istället. 
Dels så blir det ju bättre för miljön än att tvätta allting bara för att. Det är också otroligt smidigt att använda och det går att fräscha upp vilket tyg som helst. 

Läs också:  Brun utan solen som ger en djup färg utan oranga toner!

Linnevattnet får plagget eller tyget att dofta gott och så dämpar det statisk elektricitet. Dom doftar som ett sköljmedel snarare än stark parfym och jag har som sagt sprayat allt från linnebyxor till långklänningar nu i sommar och det är toppen för en snabb uppfräschning av plagg som man bara inte hinner tvätta! 
Jag blev också glad när jag såg att dom är biologiskt nedbrytbara vilket innebär att du inte har exempelvis PFAS i vilket kan förekomma i sköljmedel och liknande från andra märken. 

Pleasure mimosa är favoritdoften här hemma men jag ogillar inte en enda av dom 3 på bilden så alla kommer att användas ordentligt! Nu när jag börjar jobba så kommer jag plocka med mig en i jobbväskan också. Perfekt om man ska göra något spontant efter jobbet eller liknande.

Dom finns i 2 olika storlekar. 
100 ml eller 750 ml. 

100 ml kostar ca 89:- finns att köpa här och 750 ml kostar ca 179:- finns att köpa här.

 

4.8 6 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Amelie

Jag sprayar även i resväskor som jag kan tycka luktar lite unket ibland när man inte använt de på ett tag

Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa