Hajpad toner — gör ett extra steg i rutinen skillnad?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har alltid avslutat min ansiktsrengöring med ansiktsvatten, men toner/ lotion/ essence kom in i min hudvård först 2018.

Beroendeframkallande fuktsteg

Den produkt jag använde var den då hajpade japanska Hada Labo Premium Lotion. Sedan dess har det blivit flera flaskor både av den och av andra liknande produkter. Att klappa in ett tjockt ansiktsvatten på fuktig hud innan serum och kräm är nämligen lite beroendeframkallande.

Bomullrondell är onödigt, ta tonern direkt i handflatan och klappa in i ansiktet så sparar du produkt.

Lotionen eller tonern är i allmänhet förpackad i en stor flaska. Det är meningen att du ska använda en hel del av den, kanske i flera lager om du är K-beauty-fantast. Häll lite i handflatan, klappa in i huden, vänta ett tag och upprepa. Har du fuktfattig och/ eller mogen hud så kommer du direkt att se att huden liksom fylls ut. Det var åtminstone det som fick mig fast.

Inte alla toner …

Det är dock inte alla tonerprodukter som ger mig den där fylligheten jag är ute efter. Om konsistensen är åt det tjockare hållet snarare än vattnig, brukar det bli bra. Just nu använder jag Anua Heartleaf 77% Soothing Toner. Det är en lugnande och återfuktande toner som fått mycket uppmärksamhet på sociala medier.

Anua Heartleaf 77% Soothing Toner passar nog bättre för en yngre hud.

Jag kan tänka mig att en ung och aknebenägen hud får svalka av Anua Heartleaf 77% Soothing Toner, men för min torra hud gör den vattniga tonern inte så mycket. Jag har inte märkt att rodnader minskat, även om den känns lugnande precis vid applicering. Lite extra fukt får jag av Anua Heartleaf 77% Soothing Toner, men den fyller inte ut torra linjer på samma sätt som lite tjockare tonerprodukter gör. Jag kommer dock att använda upp min flaska och slösa med lagren.

Läs också:  Veckans recap #159 - Cremorlab

En toner för fuktfattig hud

En toner som har den där tjockare känslan jag gillar är Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Toner. Precis som Anua Heartleaf 77% Soothing Toner är den också lugnande, men håller fukten bättre. Huden blir extra plumpad, helt enkelt.

Om du vill testa någon av dessa toner hittar du Anua Heartleaf 77% Soothing Toner här och Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Toner här.

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa