Lush x Ninja Turtles

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Lush fortsätter att leverera roliga samarbeten och denna gången är det med Ninja Turtles. Jag älskar limited edition kollektioner, jag älskar tecknat och även om Ninja Turtles inte var det som jag valde att kolla på som liten så har jag trots allt sett en del och jag har bra koll på karaktärerna. Nu råkar jag dessutom ha en 6 åring som älskar Ninja Turtles. 

Kollektionen är lekfull precis dom flesta kollektionerna från Lush och produkterna är spot on. Alla produkterna finns online och i butik nu. 


Goongala schampokaka 

En schampokaka för en hårbotten som är lite bråkig. Den innehåller lugnande vattenkrasse men även rosenträolja för att balsansera hårbotten. Den doftar citrongräs. En väldigt pigg doft och jag är sen tidigare ett fan av schampokakorna från Lush. Dom är framförallt smidiga när man ska resa. En schampokaka räcker till ungefär lika många tvättar som 3 stycken 150 ml schampoflaskor så detta är inte en engångsprodukt! 

155:- för 55 g 


Peace, love and pizza badbomb 

Ikonisk badbomb om du frågar mig. den blir grön och lila i badet och doftar mjukt och gott. Den innehåller även mangosmör vilket gör badet till en återfuktande historia!
Det är framförallt på grund av ingredienserna som jag älskar Lush badbomber framför dom flesta andra. Att bada i vatten som också återfuktar är inte en självklarhet men det är väldigt härligt. 

Läs också:  Shamponyheter, både reparerande och med lila toner.

90:- för 135g 


Turtle Power kroppsskrubb 

En kroppskrubb med havssalt och bambuextrakt men även med mangosmör och illipesmör vilket gör det till en extremt återfuktande kroppskrubb. Jag älskar den! Behovet av att smörja in sig efter duschen försvann. 
Däremot så hade jag inte skrubbat kroppen med denna innan applicering av brun utan sol tillexempel för då kommer du inte få ett lika bra resultat av din BUS. 

140:- för 140g 


Four brothers badbomb

Badbomben som är lika stor som halva mitt ansikte… Det är helt galet hur stor den är faktiskt!! 
Denna finns i form av alla olika bröderna och jag har Michelangelo. Inuti badbomben så döljer sig en liten överraskning. 
Jag har inte använt min än men den ska användas snarast kan jag lova. Den doftar ljuvlig. Pigg fräsch citrondoft. 

190:- för 440 g 


Krang duschjelly 

Denna är ju helt galen! Det är en duschjelly i form av Krang och den är chockrosa och dallrig som tusan. 
Det är en tvål som du tvättar kroppen med i duschen och jag har lagt undan den till min nästa dusch för annars hade barnen redan tagit sönder den kan jag lova. Jag ska få njuta av den några gånger först innan dom får leka med den i badet. 
Men så jäkla rolig! 

Läs också:  DAGENS LOOK I Rött, sotigt och riktigt höstigt.

165:- för 150 g

 

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa