Filterpuder, smaksatt läppbalsam och granatäpplesmink på önskelistan

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Idag och några dagar framåt är jag hundvakt åt en gullig liten strävhårig tax.

Vacker och varm promenad tidigare idag.

Vi går på promenader eller sitter på hans balkong. Han spanar på djur, jag läser och scrollar på mobilen. Det resulterar som vanligt i några poster på min önskelista. Så här ser den ut nu:

Charlotte Tilbury Airbrush Brightening Flawless Finish i Fair – Medium

Sedan Kicki bloggade om detta puder i början av sommaren, kan jag inte sluta tänka på det. Ett puder med hyaluronsyra och kollagen som lägger sig som ett filter över huden och gör den klar och slät — ja, ett sådant önskar jag mig verkligen. Charlotte Tilbury Airbrush Brightening Flawless Finish i Fair – Medium toppar min önskelista just nu.

Som filter på dosa, tydligen.

Diptyque Citronnelle Candle

Jag har alltid doftljus på min önskelista. Under högsommaren gillar jag citrusdofter, som känns både varma och friska på samma gång. Diptyque gör alltid ljus av god kvalitet och sommarljuset Citronnelle skulle jag gärna tända en sen sommarkväll. 

Årets upplaga av Citronnelle.

Ole Henriksen Lip Treatment Pout Preserve Crème Brûlée

En av veckans stora nyheter är att Ole Henriksens färgade läppbalsam-serie med smak utökas med gyllenbruna Lip Treatment Pout Preserve Crème Brûlée. Jag har redan varit och frågat efter det i butik, för det här är en smak som antingen är hit eller miss för min del. Mac gjorde gourmanddofter på sina Lipglass för evigheter sedan och en del av dem blev för sötsliskiga på läpparna.

Läs också:  Jag beautysurfar på tåget mot Stockholm och hittar tre otroliga sminkprodukter
Funkar det med crème brûlée på läpparna?

The Ordinary Squalane & Amino Acids Lipbalm

En annan läppnyhet kommer från The Ordinary, som släpper sitt första läppbalsam. Det beskrivs som ett multifunktionellt läppbalsam som även funkar på till exempel torra nagelband. Det innehåller skvalan och aminosyror, som ger omedelbar fukt men även är fuktbindande och barriärstärkande på sikt. Ovanligt gullig förpackning och ett plånboksvänligt pris, dessutom.

Gullig!

Rare Beauty Soft Pinch — Liquid Blush i Grateful

Jag har också kollat in bästsäljande makeup på några europeiska nätbutiker. På i princip alla ligger Rare Beauty Soft Pinch — Liquid Blush på topplistan. En fransk tidning tipsar om att det är perfekt för sommarens sminktrend pomegranate makeup. Jag kände inte till trenden, men nu vill jag förstås hoppa på den (det är tydligen en blandning av latte makeup och strawberry makeup, eller något mittemellan).

Poppis i Europa.

Om du vill testa något från min önskelista, hittar du produkterna via länkarna här:

Charlotte Tilbury Airbrush Brightening Flawless Finish i Fair – Medium
Diptyque Citronnelle Candle
Ole Henriksen Lip Treatment Pout Preserve Crème Brûlée
The Ordinary Squalane & Amino Acids Lipbalm
Rare Beauty Soft Pinch — Liquid Blush i Grateful

4.4 7 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa