Morgonrutin med söndagsmask och beautyhack

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det är en strålande sommardag i Malmö.

Jag är hundvakt och därmed utomhus en hel del. Därför blev det en enkel morgonrutin imorse, men ändå med en väldigt härlig ansiktsmask. Jag hade packat med mig sheetmasken Fillmed Skin Perfusion Hyaluronic Youth Mask som jag lade på efter morgonrengöringen och lät verka i en kvart.

Lugnande och återfuktande arkmask

Masken passar alla hudtyper och verkar lugnande och återfuktande. Har du bränt dig i solen eller gjort någon aktiv behandling kan masken kännas svalkande och reparerande.

Fillmed Skin Perfusion Hyaluronic Youth Mask passar bra i morgonrutinen.

Fillmed Skin Perfusion Hyaluronic Youth Mask är i biocellulosa och fäster bra på huden, så du kan göra annat medan masken verkar. Nyckelingredienser är hyaluronsyra, kollagen och aloe vera. Serumet som masken innehåller är tjockt och lite klibbigt. Även om masken känns ganska torr, så blir huden ordentligt återfuktad och plumpad.

Solskydd som håller för hundpromenader

Därefter lägger jag en generös mängd av Evy Technology Daily Defence Face Mousse SPF50 ovanpå. Det kommer att bli ett par långsamma hundpromenader i solen idag, så mitt cityskydd ColoreScience Sunforgattable Total Protection Face Shield Flex SPF50 räcker inte. Jag lägger dock lite av det ovanpå Evys mousse av fåfänga. Jag gillar både färgen och finishen huden får av flexen.

Söndagens solskydd.

Beautyhack jag vill testa

Hade jag varit hemma idag hade jag kanske ägnat en stund av dagen till att tvätta mina makeupborstar. Jag såg ett så smart beautyhack i veckan — att ställa ner borstarna i ett glas med lite micellärvatten och röra runt. Det kommer jag absolut att testa, men jag gissar att man måste vara försiktig så att inte limmet löses upp av vattnet.

Läs också:  Sommarens skönhetshjältar

Beautyhack jag ofta använder

Mitt bästa beautyhack är annars att rädda puderprodukter med tejp. Det händer ju ibland att pressade puder, rouge eller ögonskuggor får ett stelt fettlager på ytan. Då är det bara att lägga en tejpbit över det feta partier och lyfta bort det. Funkar varje gång!

Om du vill testa någon av produkterna i inlägget, hittar du ett par av dem via länkarna här.

Fillmed Skin Perfusion Hyaluronic Youth Mask
Evy Technology Daily Defence Face Mousse SPF50

4.9 10 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa