Hänt i veckan 8-2024 med sommarlack, brynvax och lipfiller

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

 

Hänt i veckan 8-2024 botaniserar bland Scratch somriga nagellack, Rapides nya brynvxax och Peter Thomas Roth lipfiller med peptider.

Jag blir SÅ sugen på färg!

Hänt i veckan 8-2024 känner sig mer än suger på färg efter midsommarhelg i Karlskoga och drygt två veckor i djungelvärme på thailandsparadiset Ko Mak. Nu har jag fullt upp både med ogräset och vid arbetsbordet eftersom ingen sommarstiltje råder på någon av fronterna.

Lipfiller med attityd

Hm – inte kul när lip plumpers säger frääääs på läpparna och, framför allt, bränner som chili på tungan. Enligt PTR ger Instant Firmx ”läppvård som förbättrar intrycket av läppvolym och bidra till färre läpplinjer, genast och över tid”. Lip lines/läpplinjer förstår jag är de veck som alla läppar har (inte sk rök-rynkor runt munnen). Funkar PTR Lip Filler? Jag känner lagom fräs-känsla efter fem minuter, men fysiskt fylligare läppar. Däremot är den glossigt isrosa färgen ovanligt smickrande.   
Peter Thomas Roth Instant Firmx Lip Filler, 345 kr/10 ml.

Nagelgodis

Klassiska Nail Food från Scratch of Sweden har ett fyndigt namn, eftersom oljan innehåller näringsrika oljor från sesam, myrra och lavendel. Hänt i veckan 8-2024 noterar att de fina Scratch-lacken matchar perfekt till Margareta Grääs/LH  LH-Cosmetics-paletten (älskar äppelgröna lacket). Just nu får mina (erkänt usla) naglar en kurbehandling med vitaminberikade Scratch Nails No More Dry Nails som ska stärka, återfukta, och bygga upp nagelkeratinet. En effekt av detta blir starkare, smidigare naglar (hoppas jag).

Hos Scratch är No More Dry slut på lager just nu, men kan finnas hos återförsäljare.
Scratch of Sweden Nail Color, 149 kr/12 ml.
Scratch of Sweden No More Dry Nails, 169 kr/12 ml.

Sitt fint

Brynmästarna Rapide är kända för att fixa snyggbryn på ställen där det är lätt att slinka förbi. Senaste nytt för Hänt i veckan är  transparent brynvax som håller bångstyriga strån på plats, och funkar finfint för mig.
Rapide Brow Wax, 285 kr/5 g.

Färgfest

Färgstarka influeraren och instastjärnan Margareta Grääs-paletten i samarbetemed LH Cosmetics har pang i kulörerna. Själv kan jag sminka mig med många färger samtidig. På mig blir det snyggast att grunda med något dämpat längs globlinje och yttre ögonlock, sedan dra något lysande mitt på locket. Kan bara inte bestämma mig för vilken nyans som är favorit… 
LH Cosmetics 1993 Palette, 499 kr/9 g.

Härligt för händerna

Jag är så svag för härliga handkrämer. Min franska favorit arbetar karitésmör, olivolja och rosenolja får slita hårt för att mina trädgårdstassar inte ska krackelera. Mitt trick: att först skrubba och sedan olja in både händer och naglar rena. Sedan sover jag med ett generöst lager handkräm under bomullsvantar. Följden blir att jag vaknar med mjuka, fina händer (men sedan gäller att inte gå loss i det gröna utan handskar).
Panier des Sens Rose Hand Cream.189 kr/75 ml. 

SUGEN PÅ NÅGOT JAG SKRIVIT OM? 
Peter Thomas Roth Instant Firmx Lip Filler hittar du här, här och här.
Scratch of Sweden Nail Color: här och här.
Scratch of Sweden No More Dry Nails: här och här.
LH Cosmetic 1993 Palette: här.

4.8 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
3 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mia

Hej. Ang lippfillern. Tycker du läpparna blir lite större? Aldrig hittat sånt för läpparna som fungerar. Tycker du den är bra. Ha det fint. Mvh Mia.

Mia

Ok men låter ju ganska bra. Tack för svar. Kram.

Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x