Carolina Gynning – Lipshine Balm Poporall

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Otroligt skönt och krämigt läppstift som inte torkar ut det minsta!

Gynning Beauty är Carolina Gynnings eget sminkmärke. Det här är den första produkten jag testar från märket – och vilken trevlig första upplevelse! 

Gynning Beauty Lipshine Balm beskrivs som en hybrid mellan läppbalsam och läppstift. Konsistensen ska vara mjuk och ge en sammetslen och högglansig finish. Läppstiftet är berikat med E-vitamin, som bekämpar fria radikaler, och med hyaluronsyra, som ger läpparna en fuktboost. Läppstiftet finns i sex nyanser och jag har testat den som heter Poporall. Färgen är en ljus korall.

Jag som testat är 46 år och har torra läppar. Jag är en ganska ny användare av läppstift. Tidigare har jag mest använt läppglans när jag vill ha något på läpparna, men de senaste åren har några få läppstift smugit sig in i min sminksamling. Jag föredrar läppstift som ger en lite transparent färg och inte är så heltäckande. Det måste också vara bekvämt att bära och inte kännas torrt. En favorit är Clinique Almost Lipstick i färgen Black Honey. 

Vi börjar med att kika på förpackningen. Den består av en svart plasthylsa som känns lätt och lite billig. Intrycket är att man inte lagt någon energi på att skapa en tilltalande förpackning. Själva stiftet är ganska smalt, precis som hos min favorit från Clinique

Färgen är precis som jag föredrar den, lite transparent. Den korallrosa färgen, som ser ganska knallig ut i hylsan, blir en mjuk och fin rosa på läpparna som passar perfekt nu på sommaren. Läpparna får en glansig och fin finish. Men det bästa av allt är hur otrolig skön och krämig läppstiftet känns på läpparna. Läppstiftet känns verkligen vårdande och inte det minsta uttorkande

Hållbarheten är inget vidare när man äter eller dricker, läppstiftet hamnar på kanten av glaset och när man avslutat en måltid finns inte mycket läppstift kvar på läpparna. Det gör mig inget eftersom jag inte har något emot att återapplicera då och då. 

Den fina lystern och den sköna känslan på läpparna gör det här läppstiftet till en vinnare för mig. Jag är sugen på att skaffa fler färger! 

Gynning Beauty Lipshine Balm kostar 279 kr/2,1 gram. Gillar du vårdande läppstift som ger en transparent färg och mycket glans så är det här ett läppstift du bör testa. 

Du kan köpa Gynning Beauty Lipshine Balm Poporall här. 

Information

RIKTPRIS: 279 kr

Mest lästa