Läppennan jag aldrig trodde jag skulle gilla

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Läppennan är en produkt jag upptäckt sent i livet.

Kanske har det med att göra att läppkonturen blivit mer flytande med åren. Varje gång jag använder en läppenna, blir jag imponerad av hur det ser ut. Oftast väljer jag läppennor i samma färg som min läpprodukt.

Varför osynlig läppenna?

Jag trodde därmed att en så kallad osynlig läppenna inte var något för mig. Osynlig är den ju inte, men i en neutral färg som påminner om läppfärg. En av de mest hajpade är Charlotte Tilbury Lip Cheat i Pillow Talk. Med den ska du kunna fuska dig till fylligare läppar.

Min välanvända Charlotte Tilbury Lip Cheat i Pillow Talk. Tyvärr måste man vässa den rätt ofta.

Innan jag testade den osynliga fuskpennan var jag skeptisk — nog syns det om jag målar utanför min vanliga läppkontur? Ja, om jag går alldeles för långt utanför gör det självklart det. Lägger jag däremot Charlotte Tilbury Lip Cheat en millimeter ovanpå min överläpp får jag faktiskt något fylligare läppar. Nu har jag använt detta trick i flera år.

Fylligare läppar och bättre hållbarhet

För min del är Charlotte Tilbury Lip Cheat i Pillow Talk en alldeles perfekt nude-nyans. Jag ser inte var mina egna läppar slutar och den målade konturen tar vid. Ibland målar jag hela läpparna med pennan, ibland bara konturen. Bägge sätten funkar bra.

Läs också:  Vad ska jag ge i julklapp till min fru, min bror, min syster, min kollega och min mamma?
Ja, jag har redan köpt en backup.

Som alltid med läppennor ger den ett bättre fäste för läppstift och hindrar läppstiftet från att blöda ut. Extra bra blir hållbarheten när jag pudrar mellan läppenna och läppstift.

Vill du testa Charlotte Tilbury Lip Cheat så hittar du den här och här.

5 5 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x