Dyr hudvård som är värd pengarna

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag lägger gärna pengar på hudvård som ger mig resultat.

Prisvärd hudvård är inte samma sak som billig.

Det kan vara en mask som lugnar och lyfter huden eller ett serum som jämnar ut hudtonen. Här är tre produkter i lyxklass som jag tycker är prisvärda och som jag gärna köper igen:

Dr Dennis Gross DermInfusions Fill + Repair Serum

Detta serum är ganska nytt och ständigt slutsålt — kanske för att effekten är beroendeframkallande? Dr Dennis Gross DermInfusions Fill + Repair Serum passar dig med en torr hud som har förlorat volym. Det innehåller fyra olika storlekar av hyaluronsyra som fyller ut huden, så att den får mer volym och linjer försvinner. Dessutom blir huden mjuk och får lyster. Dr Dennis Gross hävdar till och med att den kan vara ett alternativ till fillerbehandling. Jag är inte ensam om att tycka om Dr Dennis Gross DermInfusions Fill + Repair Serum — den vann en Daisy Beauty Award i år för Årets ansiktsserum.

Årets bästa ansiktsserum.

Medik8 Crystal Retinal

Retinalserumserien Crystal Retinal från Medik8 är en hudvårdsklassiker vid det här laget. Vi är säkert många som börjat vår retinalresa med den svagaste varianten Medik8 Crystal Retinal 1, för att sedan öka till 3, 6, 10 och kanske till och med 20. Alla fem Medik8 Crystal Retinal-varianterna brukar återfinnas på listor över Medik8:s bästsäljare. Anledningen till att de är så populära är att de funkar. Använder du Medik8 Crystal Retinal enligt instruktionerna (vänj in produkten och använd den regelbundet under en längre tid) får du resultat. Huden blir fastare, slätare och ser yngre ut.

Läs också:  Detta var bäst i de sista kalenderluckorna
Det tar ett tag, men Medik8 Crystal Retinal ger resultat.

Sisley Black Rose Cream Mask

Ansiktsmaskernas Rolls-Royce är utan tvekan Sisley Black Rose Cream Mask. Alla som testar den verkar bli imponerade. Jag har testat mååånga masker, men ingen slår den krämiga rosdoftande masken från franska Sisley. Den går att använda som fuktmask i en kvart, som ansiktskräm om du tar ett tunt lager eller som nattmask. Trötthetstecken, rodnader och linjer suddas ut nästan omedelbart. Har du ett par tusenlappar över kanske det mesta av dem kan gå till Sisley Black Rose Cream Mask. Jag tror inte att du ångrar dig.

Den bästa mask jag testat.

Om du vill testa någon av produkterna, hittar du dem via länkarna här:

Dr Dennis Gross DermInfusions Fill + Repair Serum
Medik8 Crystal Retinal 1
Medik8 Crystal Retinal 3
Medik8 Crystal Retinal 6
Medik8 Crystal Retinal 10
Sisley Black Rose Cream Mask

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mona

Jahapp, det blir dyrt att läsa det här inlägget!

My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa