Jag testar ekologiskt frans- och brynserum

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag är en trogen brynserumanvändare, även här i Vilhelmina där jag vaknade idag. 

Var ihärdig med rimliga förväntningar

För att brynserum ska funka måste du vara ihärdig och hålla på och hålla på. Det kan kännas tröstlöst att pensla på serum varje kväll i veckor eller månader, utan att något händer. Men så plötsligt ser brynen mörkare och fylligare ut, hurra!

Dessa bryn kan jag bara drömma om.

Nu är brynserum ett fast inslag i min kvällsrutin, så jag glömmer inte bort att använda vare sig det eller fransserum. Däremot är det inte alla serum som ger effekt på alla användare — du måste prova dig fram. Det är också klokt att ha rimliga förväntningar, glesa bryn kommer aldrig att bli superbuskiga. Däremot kan de strån du har bli starkare och därmed se fylligare ut.

Australiskt storsäljande ekoserum

Sedan början av sommaren, drygt 8 veckor, har jag testat ett kombinerat frans- och brynserum från Inika Organic. Jag har dock bara använt Inika Lash & Brow Serum på ögonbrynen, eftersom jag tidigare har fått ögoninflammation av att ha samma produkt på både bryn och fransar.

Jag har använt Inika Lash & Brow Serum hela sommaren.

Inika Organic är ett australiskt ekomärken som har hudvård, solskydd och makeup i sitt sortiment. Här i Sverige säljs det i hälsokostaffärer och apotek, men även hos en del av de stora skönhetskedjorna. Inika Lash & Brow Serum är en av märkets storsäljare.

Läs också:  Testar Rapidlash på mina korta stumpar till fransar

Så funkar Inika Lash & Brow Serum

Serumet innehåller bland annat svart ricinolja, pumpafröolja och marulaolja som ska stärka brynen och fransarna. Applikatorn är både en pensel (till fransarna) och en borste (till brynen) på samma gång. Du penslar och borstar det oljiga serumet på rengjorda och torra fransar och bryn — helst både morgon och kväll.

Jag har använt Inika Lash & Brow Serum varje kväll, men inte varje morgon. Det är oljigt, så det är inte jättebra att ha under makeup. Dessutom kommer alltid lite olja utanpå flaskan, hur noggrann jag än är, och bildar en liten oljig ring där flaskan har stått. Jag blir alltså alltid lite irriterad när jag lyfter på flaskan.

Både pensel och borste på detta oljiga serum.

För ett par veckor sedan kunde jag äntligen se att mina bryn såg kraftigare ut. Det är ingen revolutionerande tillväxt, men tillsammans med brynfärg och bryngel får jag ett resultat jag är nöjd med.

Inika Lash & Brow Serum i Vilhelmina och snart i Piteå.

Om du vill testa Inika Lash & Brow Serum hittar du det här.

5 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x