Effektiv hudvård, krämigt schampo och vacker makeup är julis favoriter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag är på resa genom Sverige. Idag vaknade jag i Mora och ikväll tror jag att jag somnar i Östersund.

Innan vi åkte valde jag mina skönhetsfavoriter från månaden som gått. Här är de produkter jag gillade allra bäst i juli.

Julis favoriter.

Bioeffect EGF Eye Serum

Detta transparenta ögonserum från Island är oväntat potent. Det är lätt att luras av den lätta konsistensen, men Bioeffect EGF Eye Serum ger lika mycket vård som en kraftig kräm. Pluspoäng för att det inte åker in i ögat och irriterar när man ligger i en solstol och läser.

Bioeffect EGF Eye Serum är ett lätt serum som minskar ålderstecken.

Cosrx The Vitamin C 23 Serum

Ett C-vitaminserum gör verkligen skillnad för en matt och lite livlös hud. Jag är mycket imponerad av detta plånboksvänliga serum från koreanska Cosrx. The Vitamin C 23 Serum innehåller 23% C-vitamin och är lika bra i ansiktet som på handryggarna.

The Vitamin C 23 Serum från koreanska Cosrx innehåller 23% C-vitamin.

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops

Jag blev verkligen överraskad av D-Bronzi. När jag väl kommit över att det inte var en bus-produkt, blev jag så imponerad av dessa bronzerdroppar. Jag har en droppe i min ansiktskräm eller foundation varje dag och det gör så stor skillnad. Huden blir jämn, får färg och alldeles lagom med lyster.

Eftertraktade droppar inte bara av Sephora kids.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Shampoo

Det är kanske lite svårt att få tag på Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair Shampoo. Om du letar efter ett drygt schampo som gör håret blankt och mjukt tycker jag dock att det är värt att leta upp en salong som säljer detta nylanserade schampo. Det var länge sedan jag blev så förtjust i ett schampo.

Läs också:  En lista över skönhetsfavoriter som kan bli svåra att ersätta
Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair är schampot för dig som gillar att göra formationer av håret i duschen.

Nars Laguna Ultimate Face Palette i Laguna I Light to Medium

Jag hade verkligen inte tänkt att skaffa en palett i solnedgångsfärger, men när jag läste recensionerna och testade i butik kunde jag inte stå emot. Den hyllade Nars Laguna Ultimate Face Palette i Laguna I är en så vacker palett med användbara och lättarbetade färger. Även om du inte är bra på att lägga makeup, blir det enkelt och snyggt med dessa smöriga och välpigmenterade puderfärger för ögon och kinder.

Sommarens finaste palett!

Vill du testa några av mina favoriter hittar du dem via länkarna här:

Bioeffect EGF Eye Serum
Cosrx The Vitamin C 23 Serum
Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops
Nars Laguna Ultimate Face Palette

5 3 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x