En ny brun utal sol som vinner över alla andra!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Man kan tänka att brun utan sol säsongen kanske sträcker sig över hela sommaren och även om det till viss del är sant så är det nu som den slår i taket. Vilken tur då att jag har hittat den bästa brun utan solen som jag någonsin testat.

Det är ju inte konstigt att brun utan sol används mest under augusti/september. Vem är redo att släppa på sommarglowet liksom? Inte jag!
Det hälsosammaste sättet att få färg på är dessutom genom brun utan sol. Jag är ett stort fan och jag har testat igenom det mest som finns på den svenska marknaden. 


Bali Body self tanning mousse 379:- för 200ml finns här.

Jag ska börja med att säga att dom flesta produkterna som finns idag som ingår i brun utan sol kategorin är helt okej. Ingen som jag har testat har varit katastrof faktiskt. Det är en annan nivå nu än vad de var för 15 år sen helt enkelt. 
Den här från Bali Body är dock helt otroligt fin. 
Så jag duschar innan jag applicerar min brun utan sol och ibland så skrubbar jag med det gjorde jag faktiskt inte denna gången, jag hann inte det. 
När huden torkat HELT efter duschen så applicerade jag ett lager med en appliceringshandske och lät det torka innan jag tog på mig kläder. 
Jag var nu osmickrande brun och fläckig som man blir av den bruna färgen som är i produkten men som man sen tvättar av. 
Den fick sitta över natten och på morgonen så duschade jag av den med duschtvål. Efter duschen så smorde jag in hela kroppen.

Läs också:  Anastasia Beverly Hills Blush Trio Berry Adore


Den här typen av appliceringsvante är min absoluta favorit. Denna kostar 179:- och finns här.

Färgen är helt sjukt fin på den här brun utan solen. Den har ett djup och den är inte ett dugg orange. Det som gör att den sticker ut är att den inte har ”klängt” sig fast på mina torra partier. Brun utan sol har ju en tendens att fastna extra mycket på tillexempel knän, armbågar och fotknölar vilket är otroligt fult men också svårt att undvika. Jag brukar smörja in mina torra partier med en kräm innan jag applicerar brun utan sol för att komma ifrån det så mycket som möjligt men jag ”hann” inte det denna gången. Så trots att jag skippade det steget så har den inte klamrat sig fast någonstans utan resultatet är helt jämt och väldigt fint.

Doftar den klassisk brun utan sol då? Ja lite grann. Men den doftar mindre än vad Doves gjorde när jag var 13 och stod i omklädningsrummet på gymnastiken. Den här är också ultra dark vilket gör att den kan ha en intensivare doft. Jag är dock doftkänslig och tycker inte att det är så påtagligt. En gnutta av mig tycker också att det är värt att det doftar lite brun utan sol. 

Läs också:  Jag älskar tatueringar, vill ha hjälp med en ny?!

 

 

 

4.2 5 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x