Semesterns enkla skönhetsrutiner

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag är hemma igen, så idag har det blivit uppackning och tvätt. Vardagen väntar runt hörnet.

Dagarna i hängmattan är över.

Denna sommar har varit lång och lat. Inte lika kall och regnig som förra, men inte heller värmebölja och torka. En enklare vardag ger enklare rutiner.

Tid att självtorka

Håret har tid att självtorka när jag är ledig — värmeverktygen har inte använts sedan juni. Jag har använt vårdande produkter, som hårinpackning och serum. Favoriterna i sommar har varit den nya Professional Bio-Molecule Repair-serien från Four Reasons.

Nylanserad bonding-serie från finska Four Reasons.

Långsam bränna

Kroppen har långsamt fått färg. Hög SPF och skugga skyddar inte helt mot solens strålar, så nu är vinterns blekhet ett minne blott. Jag har dessutom använt Evy Daily Tan Activator och Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Lotion som båda hjälper till att fördjupa och förlänga färgen.

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Lotion är en semesterklassiker som blir allt svårare att få tag på.

High-Maintenance Treatments for Low-Maintenance Results

Behandlingar som gör att jag själv inte behöver fixa så mycket är något jag gillar. Under sommaren gör jag gelmanikyr och gelpedikyr på salong. Pedikyren håller i sex veckor, manikyren får jag göra om var tredje vecka. I början av sommaren gjorde jag lashlift och var utan mascara hela semestern. Brynfärgning är en enkel behandling som gör bleka sommarbryn synliga ett par veckor i taget. Jag färgar hemma med färg från Refectocil.

Läs också:  After sun, körsbärsdoft och franska apoteksfavoriter tog slut i oktober
De olika Refectocil-nyanserna kan blandas med varandra och måste aktiveras av en oxidantkräm innan applicering.

Ansiktsbus och SPF

Jag har tagit en droppe Isle Of Paradise Self Tanning Drops i min nattkräm varje kväll. Det räcker för att hålla en lagom solbränd ton under sommaren. Istället för dagkräm har jag under de senaste två veckorna använt Evy SPF 50, oavsett väder. Den är bra som dagkräm och skyddar mot stark sol — om den dyker upp.

Isle of Paradise Self Tanning Drops är en av de bästa ansikts-bus-produkter jag testat.

Solglasögon och bra hårsnodd

Snodd i håret och solglasögon på näsan är enkelt, snyggt och skyddande. Att ögonen behöver solskydd blir mer och mer uppmärksammat (jag har aldrig sett så många barn med solglasögon som i sommar). En hårsnodd som inte sliter på håret är som alltid en snabb frisyrräddare. Jag gillar de smala sidensnoddarna från By Barb.

By Barb har många håraccessoarer. Jag använder de tunna sidensnoddarna mest.

Kommer jag att hålla i de enkla rutinerna när semestern tar slut på måndag? Det tror jag inte. Jag längtar efter att platta håret och använda mer makeup — annars hade jag ju inte haft den här bloggen!

Vill du testa någon av produkterna från inlägget, hittar du en del av dem via länkarna nedan:

Evy Daily Tan Activator
Refectocil Eyelash & Eyebrow Tint 3 Natural Brown
Isle Of Paradise Self Tanning Drops
Evy SPF 50
By Barb Tunn sidensnodd ljusbeige

5 6 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x