Jag har testat kissing jelly gloss från too faced

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har testat den senaste virala produkten från Too faced. Det var ett tag sedan man hörde om märket, men Kissing jelly gloss är toppen!

Ja det var ett tag sedan man hörde om någon viral produkt från too faced. Eller det har iallafall passerat mig. Men är det något som trendat innan sommaren var det just deras läppolja. Det är deras kissing jelly gloss som är den nya hypade produkten vi ska prata om idag.

Jag köpte dessa när jag var i stockholm i maj tror jag det var. Så de har varit i väskan nästan hela sommaren, och det är ju ett bra betyg måste jag säga bara där. vad är det för något då? Jo det är en vad de kallar själva hybrid mellan läppolja och läppglans. Det bästa utav två världar kan man tro?

Jag köpte nyanserna pina colada och sour watermelon, totalt finns det sex nyanser. 

Min första favorit blev sour watermelon som ger en lite lätt rosa/röd tintad nyans på läpparna utan att ta över. Pina colada är lite mer åt de gula/guldglittriga hållet. Men det som gjort denna produkt viral är ju doften (och smaken!) för de doftar verkligen vattenmelon sådär konstgjort och härligt som på 90-talet. Bubbelgum-vattenmelon-suddigummi fast på sitt allra bästa sätt. 

Läs också:  Efterlängtade nyheter som landar i Sverige i vår

Detsamma med pina coladan, den doftar likt drinken och den sitter som en smäck på läppen. Oljan eller glanset appliceras lätt med den lite lätt sluttande applikatorn som gör sig go på läppen. Sitter på läppen så som en mix av just läppolja och läppglans skulle sitta, äter du – så försvinner den. Om du inte hinner äta upp den då, det rekommenderas såklart inte, men min gubbe säger att mina läppar smakar otroligt gott numera 😉

prislappen? Ja den landar på 279kr här vilket är lite mellanlyx. Men för mig får den en solklar 4/5 och den kommer säkerligen köpas om igen!

5 3 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mia

Synd att när du visar dom på handen syns dom så lite!

Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa